- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
На Теодосич брат му 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо беше муабетот со овој?На Теодосич брат му![]()
Чистокрвен скопјанец,беше кандидат на ДПА мислам за градоначалник на Чаир,не сум сигуренMuhamed Thaci ( MZT ).
Овој и ракомет за Ринија играше, доаѓаше на пет минути пред судиска свирка со патиките во кеса, на клупа се средуваше набрзина и спремен беше навреме да почне да играЧистокрвен скопјанец,беше кандидат на ДПА мислам за градоначалник на Чаир,не сум сигурен![]()
Фил Брукс на плеј позиција и уште еден не ми текнува нигерите катастрофа до сеа освен првата сезона на Инграм во која играше ептен добро.Умрета тема,ај малце освежување...
Последниве неколку сезони милијарда странци поминаа низ лигава,ај да ги набројам тие поквалитетни и тие (помалку) квалитетни
Фени: Кемп и Враговиќ..Кемп лани потпиша у Астана,ама имаше некоја грозна повреда и цела сезона ја пропушти,сезонава игра во Шарлоа. Враговиќ го знаете сите,нема потреба за нешто повеќе. Би ги пишал тука и Амонс(почна одлично,но како поминуваше сезоната се полошо играше),Вуд(за жал само 3-4 месеци беше,не остави поголем белег,имаше нешто у него).
Утки-Прво име што ми текнува е Анте Машиќ. Доведен како играч што играл Евролига 3 сезони претходно,на 29 години беше за у геријатрија. Звонко Буљан-дечкото дојде како најдобар странски играч од Словенија,ама во Кавадарци му беше побитно. Душан Цветковиќ-доста лош играч,2.10 а промашуваше под кош.
МЗТ носеа реално доста солидни странци,од тие шо вредеа би ги издвоил Цветковиќ,М. Луковиќ,Шеховиќ,Кејд Дејвис,Дреновац,Синовец дефинитивно највредни. Тука некаде се и Оташевиќ,Бакиќ,Чапин. Од утките ќе го издвојам Мејси,Џастин Рејнолдс,Ведран Моровиќ,Демјуник или како и да беше@Институт нека надополни у слободно време
Куманово-Урош Луковиќ,освен него реално не ми текнува на играч шо оставил поголем белег. Утки имаат мал милион,почнувајќи од толку најавуваниот Брајан Оливер(пред 2 години ми текнува како го најавуваа),Радоје Вујошевиќ и уште многу други шо не ми ни текнуваат.. @комшијаTи @Black Knight @martins дополнете слободно
Од другите екипи вредни за издвојување што знам...Павковиќ не беше лош у Работнички,тој дојде веќе како докажан играч,Алексеј Нешовиќ од Кожув беше добар,оној лани што играше Брендон Пен беше солиден исто така.
Еј Дејан Микиќ го забораив,машинаФил Брукс на плеј позиција и уште еден не ми текнува нигерите катастрофа до сеа освен првата сезона на Инграм во која играше ептен добро.
Марино Шарлија - еден од послабите центри што имаат заиграно за нас
@ColdSky помагај бато најголеми утке од странци ?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
МЗТ носеа реално доста солидни странци,од тие шо вредеа би ги издвоил Цветковиќ,М. Луковиќ,Шеховиќ,Кејд Дејвис,Дреновац,Синовец дефинитивно највредни. Тука некаде се и Оташевиќ,Бакиќ,Чапин. Од утките ќе го издвојам Мејси,Џастин Рејнолдс,Ведран Моровиќ,Демјуник или како и да беше@Институт нека надополни у слободно време