Најдобрите 11 на сите времиња

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.845
Поени од реакции
23.246
Денеска е 11-11-11. Ова може да го сметеме за нумеричка случајност во календарот, како ден за фудбалската совршеност. Во оваа прилика, да си го поставиме прашањето, кои се за вас 11те најдобри играчи на сите времиња, вклопени во еден тим?
http://www.marca.com/2011/11/11/futbol/1321011859.html

Ова е денешна статија на Марка. Јас нема да пишувам мој состав, туку ја постирам сликата со најдобрите 11 според луѓето во мадридскиот весник.
1321011859_extras_noticia_foton_7_0.jpg
1321011859_extras_portada_1.jpg

Ајде колку да не останам покус ќе ги напишам најдобрите единаесет јас што ги имам гледано..бидејќи за играчите пред моето време не знам и за некои што играле на ниви сигурно нема да ги поставам колку и да биле добри....

----------------------------------Касиљас------------------------------
Мајкон--------------------Турам-----------Неста-------------------Малдини

-----------------------------------Рој Кин/Давидс-------------------------------------------

-----------------------Чави---------------------Зидан----------------------------

--------Месси---------------------Анри----------------------------Роналдињо

Овие се најдобирте за мене..можеби и некои други заслужуваат да бидат во овој список како Роналдо феноменот но Анри е најбрзиот играч и најконстантиот напаѓач кој го имам гледано во животот...за останатите се е кажано, а за местото деструктивец неможев да се одлучам па решив двата да ги поставам со замена:D

Нека стават двајца во одбрана за да има место и за Иниеста ...плус Пујол можеле да го стават место Малдини (n)
Да, 100% така прават оти се каталонски весник у сред Мадрид. Ај не ја тупете темата со глупости. Пишувајте за најдобрите 11 играчи кои ги имате гледано и готово.

Денеска е 11-11-11. Ова може да го сметеме за нумеричка случајност во календарот, како ден за фудбалската совршеност. Во оваа прилика, да си го поставиме прашањето, кои се за вас 11те најдобри играчи на сите времиња, вклопени во еден тим?
http://www.marca.com/2011/11/11/futbol/1321011859.html

Ова е денешна статија на Марка. Јас нема да пишувам мој состав, туку ја постирам сликата со најдобрите 11 според луѓето во мадридскиот весник.

А да не беа Меси и Чави у тимов демек ќе отвореше тема а !? :icon_lol:

Ајде колку да не останам покус ќе ги напишам најдобрите единаесет јас што ги имам гледано..бидејќи за играчите пред моето време не знам и за некои што играле на ниви сигурно нема да ги поставам колку и да биле добри....

----------------------------------Касиљас------------------------------
Мајкон--------------------Турам-----------Неста-------------------Малдини

-----------------------------------Рој Кин/Давидс-------------------------------------------

-----------------------Чави---------------------Зидан----------------------------

--------Месси---------------------Анри----------------------------Роналдињо

Овие се најдобирте за мене..можеби и некои други заслужуваат да бидат во овој список како Роналдо феноменот но Анри е најбрзиот играч и најконстантиот напаѓач кој го имам гледано во животот...за останатите се е кажано, а за местото деструктивец неможев да се одлучам па решив двата да ги поставам со замена:D

Океј се ова, ама МАЈКОН!??!?!?!?!?

^ задридски ак’л, мора со тролање да се почне...али тоа е, мора да има по 2,3 падобранци
www.MessenTools.com-Frutas-parachute.gif
на секоја тема

Касиљас​
Кафу - Бекенбауер - Канаваро - Карлос​
Макелеле​
К.Роналдо - Зидане - Месидона​
Ди Стефано - Пеле​

Топ 5 измени. Буфон,Иеро,Малдини,Кака и Роналдо

Океј се ова, ама МАЈКОН!??!?!?!?!?

Што те чуди??..тоа е само мое размислвуање..Мајкон кога е во форма е најкомплетниот десен бек во светот и тоа е факт..зарем го немаш заприметено како ора по десната страна.??..каков шут има??..каков центаруш??..максимално физички спремен и корпулентен...вистинска машина е Мајкон..сега еден лош натпревар или лоша година не значи дека е слаб..па сите овие што се во тимот имале лоша година и катастрофални натпревари па никому ништо!

За Ван Бастен мора да има место. Тој е по мене најдобриот шпиц играч на сите времиња. Ди Стефано играше фудбал кога фудбалот беше комплетно различен спорт од овој денес...

За Ван Бастен мора да има место. Тоје по мене најдобриот шпиц играч на сите времиња. Ди Стефано играше фудбал кога фудбалот беше комплетно различен спорт од овој денес...
Да и има освоено 5 пати по ред ЛШ и е првиот освојувач на златната топка.

Ладиќ - Билиќ - Штимац - Шимиќ - Јарни - Солдо - Просинечки- Асановиќ - Бобан - Бокшиќ - Шукер .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom