Најдобри голови и изведувачи на слободни

• Креатор на темата Креатор на темата SVER4e
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар изведувач на слободни удари

• Бекам-Реал Мадрид

Гласови: 41 17,2%
  • Роналдињо-Барселона

Гласови: 19 8,0%
  • Накамура-Селтик

Гласови: 6 2,5%
  • Жунињо-Лион

Гласови: 91 38,2%
  • Роберто Карлос-Реал Мадрид

Гласови: 16 6,7%
  • Некој друг (кој?)

Гласови: 65 27,3%

• Вкупно гласачи
    238
Дечко ај глеј си ја работата. Не сакам да се расправам, сите знаеме колку само може да биде опасен Перси.. и според мене тој е еден од најдобрите(нее најдобар)

Ти си имаш свое мислење, јас иам мое.

(не враќај на пораква)

Не викам дека не е опасен . . . . . за публиката , т.е. оние што се наоѓаат позади голот кон кој тој упатува удари . :toe:
Не му е местото на Перси во оваа тема .

^Не биди сигурен во тоа.
Да,тој употребува повеќе сила,отколку техника...ама види па зборувај.
Нема многу голови дадено од слободен удар......но тие што ги има дадено се ремек дела.
Едит: Жунињо е најдобар.
http://www.youtube.com/watch?v=JzRGs0Qz7LU

изведувачи на слободни удари-рикелме,Рекоба и Дејвид Бекам!

^Не биди сигурен во тоа.
Да,тој употребува повеќе сила,отколку техника...ама види па зборувај.
Нема многу голови дадено од слободен удар......но тие што ги има дадено се ремек дела.
Едит: Жунињо е најдобар.

Видов , клип од скоро минута ипол , со 4 добро изведени слободни удари , за Жунињо и компанија ( оние најдобрите ) потребни се минимум 5 мин. за секоја сезона посебно .
Никаде не реков дека Перси не е добар , али добар е и ништо повеќе , скалила под најдобрите , факт .

Не викам дека не е опасен . . . . . за публиката , т.е. оние што се наоѓаат позади голот кон кој тој упатува удари . :toe:

Видов , клип од скоро минута ипол , со 4 добро изведени слободни удари , за Жунињо и компанија ( оние најдобрите ) потребни се минимум 5 мин. за секоја сезона посебно .
Никаде не реков дека Перси не е добар , али добар е и ништо повеќе , скалила под најдобрите , факт .
Де прочитај се пак......
Ако е така,според тебе...компанијата би требало да брои...3/4 фудбалери?

Де прочитај се пак......
Ако е така,според тебе...компанијата би требало да брои...3/4 фудбалери?

Ок, Логикс , јас некој друг Ван Перси гледам кога шутира 80 до 90 % од слободните над гол скоро цела кариера , ми даваш клип од минута и 25 со 4 негови гола и треба сега сите тука да кажеме дека тој е еден од најдобрите .
Ај ти прочитај се , реков добар е , како 50 други фудбалери , сега за сега ништо посебно , за разлика од оние , најдобрите . Само фанови на Арсенал гледам го ставате во таа група , т.е. двајца од нив ( Ти и Зоррран ) . Ке повторам , темава е за најдобрите , Перси е само офтопик . :toe:

Ок, Логикс , јас некој друг Ван Перси гледам кога шутира 80 до 90 % од слободните над гол скоро цела кариера , ми даваш клип од минута и 25 со 4 негови гола и треба сега сите тука да кажеме дека тој е еден од најдобрите .
Ај ти прочитај се , реков добар е , како 50 други фудбалери , сега за сега ништо посебно , за разлика од оние , најдобрите . Само фанови на Арсенал гледам го ставате во таа група , т.е. двајца од нив ( Ти и Зоррран ) . Ке повторам , темава е за најдобрите , Перси е само офтопик . :toe:
ЧИТАЈ ЈА ТЕМАТА-НАЈДОБРИ ГОЛОВИ и изведувачи на слободни.
Дај ке ставаме 3 најдобри голови и ке и ставиме клуч на темата...
И не реков дека е најдобар...но има мн.добри голови дадено од с.удар.
Што тука не ти е јасно?И добар ти е процентот...:uvo:
Добар е,ама 90% од ударите му се утка?:tapp:
Најдобрите според тебе се:Жунињо,Жунињо,Жунињо.....
Епа пак ке кажам,што има да се разговара тука.....клуч?
Слободно тука може секој да си го каже своето мислење,за тоа кои се најдобри изведувачи и најдобри голови.
Јас реплицирав бидејќи ти го направи РвП да шутира како Kлиши:kesa:.Затоа и изведува слободни во Холандија...а таму ги има Шнајдер,ВдВ.....Зашто да не се спомне?Има прекрасни голови постигнато...зашто некој да не ги виде?Забрането е?Дај не се прави судија насекаде.....:smir:

ЧИТАЈ ЈА ТЕМАТА-НАЈДОБРИ ГОЛОВИ и изведувачи на слободни.
Дај ке ставаме 3 најдобри голови и ке и ставиме клуч на темата...
И не реков дека е најдобар...но има мн.добри голови дадено од с.удар.
Што тука не ти е јасно?И добар ти е процентот...:uvo:
Добар е,ама 90% од ударите му се утка?:tapp:
Најдобрите според тебе се:Жунињо,Жунињо,Жунињо.....
Епа пак ке кажам,што има да се разговара тука.....клуч?
Слободно тука може секој да си го каже своето мислење,за тоа кои се најдобри изведувачи и најдобри голови.
Јас реплицирав бидејќи ти го направи РвП да шутира како Kлиши:kesa:.Затоа и изведува слободни во Холандија...а таму ги има Шнајдер,ВдВ.....Зашто да не се спомне?Има прекрасни голови постигнато...зашто некој да не ги виде?Забрането е?Дај не се прави судија насекаде.....:smir:
Остајго, тој мисли дека треба да мислиме како него. Не значи ако го нема Ван Перси на темава па да не речам дека е еден од најдобрите изведувачи на слободни. Ако е така убаво ти кажа Логикс нека се стави Клуч, Жунињо Жунињо Жунињо...

ОФФ ТОПИК:

Дечки можда ке ви звучи глупо, ама нов сум на форумов и ми треба некој да ми каже како да поставам нова тема??

ај плс некој нека ми помогне нека ми каже.

фала и поздрав!!!

И да.. погледни ја убаво анкетата последното гласање што пишува „Некој друг (кој?)

Мислам дека треба тука све да ти биде јасно..

Зоррран , Логикс , да бевте фанови на друг тим , истото мислење ке го имавте ?
Логикс не заборавај дека јас реплицирав на Зоррран , кога рече дека еден од најдобрите е Ван Перси , тука започна целата дискусија .
А и што имаше добро во тој едноминутен клип , со просечни 4 гола , иди пиши Батистута , Михајлович , Бекам , и од поактивните , К.Роналдо , Жунињо , Карлос , Рони и другите .
Погледни ги нивните изведувања на слободни удари , головите што ги постигнале , па после спореди ги со едноминутното клипче на Ван Перси.
А кога ке речам добар , со оглед дека е фудбалер , буквално ништо не значи . Во истата група на Перси го ставам и Ибра , значи ништо посебно , не еден од најдобрите .
Едно е да дадете мислење , али ако е во рамките на објективноста , а не надвор од истата , како она на Зоррран .

Зоррран , Логикс , да бевте фанови на друг тим , истото мислење ке го имавте ?
Логикс не заборавај дека јас реплицирав на Зоррран , кога рече дека еден од најдобрите е Ван Перси , тука започна целата дискусија .
А и што имаше добро во тој едноминутен клип , со просечни 4 гола , иди пиши Батистута , Михајлович , Бекам , и од поактивните , К.Роналдо , Жунињо , Карлос , Рони и другите .
Погледни ги нивните изведувања на слободни удари , головите што ги постигнале , па после спореди ги со едноминутното клипче на Ван Перси.
А кога ке речам добар , со оглед дека е фудбалер , буквално ништо не значи . Во истата група на Перси го ставам и Ибра , значи ништо посебно , не еден од најдобрите .
Едно е да дадете мислење , али ако е во рамките на објективноста , а не надвор од истата , како она на Зоррран .
Хмм,си реплицирал на Зоки,но РвП го спушти на ептен ниско ниво.....
Бекам,Махајлович,Батистута,Карлос....да,најдобри беа.Па Карлос како шутираше?Многу техника користеше во неговите слободни.:nesum:
Жунињо...најдобар,К.Ронадло...добар,Рони....и тој веќе не е тоа што беше.
Пак ке кажам,денес освен Жунињо..нема некој што шутира “најдобро“..според тебе....па што има тука да се дискутира...
Никаде не реков дека РвП е најдобар.....но реков дека има прекрасни голови(според тебе просечни) постигнато....и тоа ти е факт.
Незнам што тука не е објективно?

Не сте нормални бе еј кај е ПИРЛО
Само да видите што све има погодено
Единствена негова конкуренција е Жунињо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom