Најдобра PC игра за 2011та година

Најдобра PC игра за 2011та година

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Ниедна Call of Duty не би купил.

Добра беше кецот, ја играв непосредно осле гледање на Enemy at the Gates. Баш беше доловена атмосферата. Другите се срање.

Добра беше кецот, ја играв непосредно осле гледање на Enemy at the Gates. Баш беше доловена атмосферата. Другите се срање.

Сепак и првата Call of Duty беше излезена после Medal of Honor: Allied Assault, така да не беше ништо ново. А искрцувањето на Omaha во MoHAA е пример за најдобро доловена атмосфера во било која игра. Сегде околу тебе експлодираат гранати, летаат тела, куршуми ти пролетуваат покрај глава. Саат време сум се тресел после таа мисија. Сталинград во CoD е ништо во споредба со ова.

Најдобра Cod игра беше и уште е Cod 4 Modern Warfare другиве се само бледи копии со подобрена графика и нови мапи.

1. Дарксолс

2. Шогун 2

3. Вичер 2

фактички за пц немаше најдобра игра годинава, бидејќи се беше дно.

2/10 за 2011

адаптирано на погрешна заедница, но дур ова не го пробате ќе венкате на ѓубрињата Скајрим,ДА2 и Вичер 2

http://petitionbureau.org/DarkSoulsForPC

помогнете.

кој кур е релевантно дали се или не у иста реченица кога трите се ѓубриња споредбено со Дарксолс.
ДА 2 дно.
Скајрим Вичер 2 срање.
океј!?
ама тоа никад нема да го дознаете се дур не ја потпишете петицијата и ја одобри намко.
тритов у секој случај е невалиден, и гласам за втора најдобра игра - Шогун 2.
три години уназад пц нема најдобра игра на годината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom