Најдобра лига

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најдобрата лига?

• Serie А (Ита)

Гласови: 44 22,8%
  • Premier League (Анг)

Гласови: 113 58,5%
  • Fußball-Bundesliga (Гер)

Гласови: 2 1,0%
  • Ligue 1 (Фра)

Гласови: 1 0,5%
  • Primera División (Шпа)

Гласови: 33 17,1%
  • Eredivisie (Хол)

Гласови: 0 0,0%
  • Друга лига...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    193
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонска Трета Лига Север уф какви тепачки има само ! ! ! Многу се јаки дечките од цела лига ! ! !

Он топик : Јас Шпанската ја поштујем наjвише некако најубава ми е нивната игра ! ! !

Премиер лигата е најдобра најбрз фудбал играат и најквалитетен е според мене

премиер лига а веднаш после е шпанската

Англиска
Италијанска
Аргентинска
Шпанска
и така натаму.....?

Нормално Италијанската.Прибидејки дека вистински фудбал се игра(без манекени,наркомани,коцкарисилувачи),вистински тактики,најдобри тренери кои знаат како да работат и баш у Италија може ги покажат тренерските способности на тактички план.Навивачите се понашаат баш како навивачи а не како луѓе у театар.Лошо е што има убиства,но тоа секаде го има така да тоа е само едно лошо нешто

Англиската,а оваа сезона и шпанската е тука некаде..

Iako sum za milan ama e slaba liga cim nikoj ne moze da go pobedi inter sto ce ocekuvas.Imaat samo 1 poraz itoa od milan.:tapp:

A najaka e Angliskata

По одржан состанок со другите двајца модератори, донесовме одлука трајно да се заклучат сите теми во Фудбал на кои се реплицира со два три збора, а понекогаш дури и со само еден збор или глупаво смајли. Има милион издувни вентили на форумов ако не ви се пишува ништо паметно, а според нас тројца подфорумот Фудбал не е место за тоа.

Клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom