Најдобра игра на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Kocka
  • Време на започнување Време на започнување
StarCraft i Counter-Strike

Па мислам дека се Counter Strike, WoW (не ја играм) ама ја фалат, Call of Duty 1 и 2, GTA, Need for speed

NEED FOR SPEED!
Call Of Duty!

има и други..ама овие најмногу на срце ми легнаа...

imase edna fps so ja igrav ko mal epten vietnam se vikase ne znam tolku so mi bese ama nonstop ja igrav i WoW e neverojatno dobra poso mn sakam rpg i mmorpg igri i fable e preubaa

дота,кантер има и други

StarCraft (најмногу ја сакам), Quake (мислам дека вториот дел го фатив малце да го играм), Unreal Tournament (многу добра игра), Call of Duty 2 (добра и доста реална игра), Diablo 2 (закон), Pang, J.J. Squawkers, NFS и GranTurismo (ги пукав на флипери) на други во моментов не можам да се сетам сум играл многу игри.....

Dota ne e igra!!!!1

Abe so razbirate vie od igri :salut: Најдобри игри сега за сега се: Commandos 2 Men od Courage, Prince of Persia The Sands of Time (Најјака од сите 3 дела, и најдолга е, приказна има закон), после Syberia двата дела, Heroes 3 The Might of Magic, Armagedon's Blade i Shadow of Death, Guild Wars i ako ima nekoj problem www.gamespot.com :toe::zver:

Stef:] напиша:
дота,кантер има и други
Ни едната ни другата не се игри, туку модови, така да не ги спомнувајте веќе на темава..

Syberia to postuem :bravo:

Iako ne sum mnogu po igrite nesto sto sekogas bi go igral e Counter Strike i Red Alert..... Pa kazete nekoj server za CS i ke se isprobame.....pozzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom