Најдобар тренер

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар тренер?

• Вкупно гласачи
    240
најдобар тренер Rafael Benitez по неговиот трансфер од Valencia vo Liverpoo ги препороди и во првата сезона во Liverpool освојување на Champions Liga и секогаш Liverpool e меѓу првите 4 тимови во Premier Liga
:zver:

So postovanje prema site treneri,ama najgolema revolucija napravi Benitez.Sekoja mu cest!

Лучиано Спалети. Ја препороди Рома. Нормално има направено грешки човекот (кој тренер нема) ама тоа е. Спалети(45) е сеуште млад тренер и се повеќе и повеќе стекнува искуство.

Frank Rajkard tipot epten mi se sviga kako go kontrolira timot i odnosot so igracite:zver:

Gebels напиша:
Може ќе испаднам предавник, за Манчестер сум, али гласав за Мурињо. Мислам дека нема подобар тренер од него моментално. Јес да Челзи се дрва, и ништо нема да направат сезонава, Мурињо напраи чуда со нив и со Порто. Ејј, со Порто да земеш Лига на шампиони, и со Челзи две години по ред да си шампион у првенство, па и не е мала работа. А иначе нема збор дека Фергусон може некој да го надмине во тоа што го напраил со со Манчестер, и што допрва ќе го праи. :pehar: Тотален риспект за него.
Се согласувам со ова. Респект за Фергусон, 20 години на чело на Манчестер Јунајтед. Ама Мурињо е класа за себе:helou:

od lippi podobar zdravje... ferguson isto.

abe mourinho e ok, ali so ovie dvajca nemoze. baska, glejte i na odnesuvanje. jose place samo sudii mu se krivi a glejte izjavi na ferguson na primer. klasa e za nego , iako united gi mrazam :)

па и не е ливерпул нешто посебно. од англија за нив сум али мислам дека оваа сезона имаат среќа што кајт го имаат во тим иначе ништо немаше да направат.

а бенитез според мене, со многу мали исклучоци , е тренер што ги прави најлошите трансфери. незнам зашто запнал да купува само шпанци човекот...

Boki_Juve напиша:
па и не е ливерпул нешто посебно. од англија за нив сум али мислам дека оваа сезона имаат среќа што кајт го имаат во тим иначе ништо немаше да направат.

а бенитез според мене, со многу мали исклучоци , е тренер што ги право најлошите трансфери. незнам зашто запнал да купува само шпанци човекот...

zasto nema mozok :) arbeloa,zenden(hahahahhaahahahahhahahahahaha) fowler be ccc ...

фаулер, крауч, зенден, аурелио, сисоко, белами, пенант.

арбелоа сеа за сеа ок изигра

Arsene Wenger дефенитивно само чат пат забегува ама нема везе:salut:

венгер има топ младинци во тимот... знае да процени играч многу добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom