Најдобар сум во...?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра ??? Па се знае , во кревет и во стенкање
Eeeeeeeeeeeeeeeee,site se falite deka ste u nesto najdobri,a nikoj toa na delo da go dokaze,ccccc,bez dokaz se ova se samo prazni zborovi,hehehehe:):):):):))))))))

Не сум најдобра во ништо, претпочитам да не користам суперлативи за мене. Ме бива за повише работи, али па да сум најдобра во нешто, не!

Eeeeeeeeeeeeeeeee,site se falite deka ste u nesto najdobri,a nikoj toa na delo da go dokaze,ccccc,bez dokaz se ova se samo prazni zborovi,hehehehe:):):):):))))))))

Во ред лепотане, тоа е твое мислење и јас ќе го почитувам. А доколку навистина сметаш дека е потребно на дело да се покажеме , слободно обрати ми се преку лична порака па ќе закажеме средба за една ноќ. Биди ми поздравен.

Во ред лепотане, тоа е твое мислење и јас ќе го почитувам. А доколку навистина сметаш дека е потребно на дело да се покажеме , слободно обрати ми се преку лична порака па ќе закажеме средба за една ноќ. Биди ми поздравен.

вииуу....диш... дали ова звучи на тоа што мислам :tapp:

Најдобар сум во јадење гомна и во седење пред компјутер

вииуу....диш... дали ова звучи на тоа што мислам :tapp:

Најдобар сум во јадење гомна и во седење пред компјутер

Знам дека ќе бидам офтопик, само смеам ли да прашам на што тоа мислиш ?? Дали нешто не е јасно или можеби не си навикнат девојка вака да се понаша .......Хммм, можеби фактот што неколку години живеев надвор од Мк и се опуштив во однос на некои работи те изненадува .

Ок, не мора да се приспособуваме на конзервативните македонки.

Јас се извинувам што пишав надвор од темава.

Знам дека ќе бидам офтопик, само смеам ли да прашам на што тоа мислиш ?? Дали нешто не е јасно или можеби не си навикнат девојка вака да се понаша .......Хммм, можеби фактот што неколку години живеев надвор од Мк и се опуштив во однос на некои работи те изненадува .

Јас незнам на што си се приспобоила ти надвор од мк изгледа си го научила занаетот добро ти оди....патем читај малце по добро нагласив во текстот дека сум машко.Патем македонките не се баш и толку конзервативни само се однесуваат ДАМСКИ

Faktot sto si ziveela nekolku godini nadvor od Makedonija te promenil vo pozitivna smisla,bar po mene.Retko koja od zenskite si go iskazuva tolku slobodno ona sto go misli.Ponekogas zenskiot "bezobrazluk":pipi: e privlecen:):):):):):)

Јас незнам на што си се приспобоила ти надвор од мк изгледа си го научила занаетот добро ти оди....патем читај малце по добро нагласив во текстот дека сум машко.Патем македонките не се баш и толку конзервативни само се однесуваат ДАМСКИ

Сигурно мислиш на она ми се сака ама не давам, е баш е дРамски :)

Ја сум најдобар во кревет.....
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
никого не замарам, на никого не му досаѓам, штедлив сум, едноставно немам приходи, али затоа немам ни расходи

Не можам да (се пофалам) одговорам на ова прашање треба некој друг да одговори за мене :pipi:

Најдобар сум воооооооо ништо

У мрсење муда. Прав тетовчанец :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom