Најдобар спот на песна

• Креатор на темата Креатор на темата LP Fan
  • Време на започнување Време на започнување

LP Fan

Mike Shinoda
Член од
10 мај 2006
Мислења
117
Поени од реакции
1
Кој го сметате за најдобар спот на песна? Ја на пример мислам дека на Poimts of Authority od Linkin Park забршиле добра работа и направиле перфектен спот.

Кога веќе зборуваш за Linkin Park подобар е In The End

Ако е муабетот за обични спотови јас мислам дека Georg Michel прај лом спотови. Ама најлудила спот ми е од Aphex Twin - Robber Johny
http://www.nearlygood.com/video/rubberjohnny.html можете сами да се уверите :)

Хммм...Интересна тема! Па вака од постарите спотови ми се допаѓаат на Peter Gabriel: Steam, Sledgehammer, Digging in the Dirt...фантастични идеи и уште подобра техничка реализација на спотот: режија, камера, постпродукција...ЗАКОН! А од поновиве шо знам има повеќе. Coldplay од претходниот албум: The Scientist добра идеја (пеење наназад) и God put a smile upon your face (Типот што го снемува), Linkin Park - Breaking the habit, Katie Melua - Nine million bicycles (девојчето шо го м'кнат за нозе), Gorrilaz - сите спотови, Basement Jaxx - Where's your head at, Depeche Mode - Precious...

Па вака да почнам со листата : Apocalyptica feat Ville Vallo & Lauri - Bittersweet , Lordi- Hard Rock Halleluja , Aerosmith - I don't wanna miss a thing (Armagedon) , Fugees- Killing me softly ....

Tiesto - Traffic ako ne ste go videle spotot cekajte na Party Zone na MTV Adria da znaete spotot ima dobri specijani effecti i odlicni lajt soua od negovite concerti ofcourse ( tiesto pravi koncerti so laseri koi mozat da ja osvetlat mesecinata ejjjjj )

многу ми се свиѓаат спотовите на песните од Weird Al Yankovic. сте чуле за него?

Prodigy - Smack my bitch up мислам дека беше песната...кај што гледаш ”тип” како оде по стриптиз бареви им се пушта нападно на жени, пие, бла бла бла...и на крајот дознаваш дека типот бил типка.

aa

od prodigy - woody people e jak spot
crazy town - butterfly
dr.dre.featsnoop dog - next episode
roger sancez - another chance

Има многу јаки спотови, моментално ми текнуваат Cleaning out my closed - Eminem, Candy shop - 50 Cent, I don`t care - Ricky Martin, некои од спотовите на Linkin Park... и многу други...

isto taka i Fatboy slim imaat jaki spotovi ako vi tekinja na spotot so kasetata koga se zdivuvaat site , potoa spotot na Basement jax so majmunite.......

kiro hametovski напиша:
многу ми се свиѓаат спотовите на песните од Weird Al Yankovic. сте чуле за него?

da be mnogu mrdnat tip e. A Smell Like Nirvana si go gledal taka?

Superman - Eminem
Stan - Eminem
Chilli Peppers - Californication
TLC - Waterfalls

to be continued...

Cradle Of Filth---Nymphetamine

Многу ми се свига:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom