Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
хаха закон се.
Абе неможам да го најдам тој кога ке го бутаат Тошо да запали со авионот. Баш вчера го имаше.

Abe go ima nekoj ona ,majstore iam doma edni gumeni chizmi da ti gi donesam chamec da mi napraesh ,toj e eden od podobrite,a go nema nigde :)))

Ај некој ако го најде нека го стави оној кога демек праат тест и сега препишуваат сега еден прашува(1): кое е точно???
а овие(2): а бе а е точно!!!
1: е сега а или бе??
2: а бе це е!!!
1: сега а, б или це????
2: де бе, це е!!!
.....................................

Знаете за кое мислам.......ај стајте линк или бар кажете како се вика не можев да го најдам на јутуб!!!! Поззззз..............:helou:

хахаха најбоље скеч... СЕЉАК НА ГОДИНАТА хахаха
стануем читам книга... и на крај се знае у библиотека па од таму у печатница хахахахахаххаа .... старо али најбоље...
исто одлично... БРЗАМ БРЗАМ.... и све што е од к-15...
песна исто така најбоље... ЃУРУЛТИ БРЕЈКЕРС ...
чек дис аууут :helou:

неможам да го најдам на јутуб ако го има некој нека даде линк али идеше нешто вака

Цацко му го покажува станот на тошо, ќори пијани, и идат кај син му у соба и му вика цацко " трај трај малиот спие", а тошо глеа креветот празен и му вика
-кај спие бе
и цацко вика
- на шифоњер бе
-зашто бе на шифоњер
и цацко вика
-па малиот ми има пробле, многу паѓа од кревет, и кој ќе падне неможам да го слушнам да дојдам да го станам, вака кој ќе падне од шифуњер го слушам и комшии кога сум

:pos2::pos2::pos2::pos2:

овај е еден од подобрите немојш да кажиш дека некој е најдобар ...

прашува(1): кое е точно???
а овие(2): а бе а е точно!!!
1: е сега а или бе??
2: а бе це е!!!
1: сега а, б или це????
2: де бе, це е!!!

од оваа појако нема закон еј!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Дали нкој знае дали на нет го има скечот кога миле работи на лаптоп и тошо му вели абе остај тоа компјутерот и му збори за женски а потоа му кажува дека и тој купил компјутер и како ја легнал женската покрај компјутерот...така некако беше.

Најсмешени скечеви од к-15 ми се „Цацко-конобар„ и „На буби го боли меот„:pos2:

Буби го боле меот и Трговци(трговец):pos2:
гледајте на youtube :pos2:
:salut:

Најдите го некој кога Миле е тарот мајстор и Тошо доваѓа кај него...

ако сака некој да го најде го еба го надена на греблото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom