Најдобар натпревар кој сте го гледале до сега

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
За мене тоа би била
Милан - Ливерпул 3-3 п
у финале на лига на Шампиони
ретко кој тим може у лига на Шампиони да се врат од 3-0 на полувреме до 3-3 и да освои, како капак на се, на пенали!

http://youtube.com/watch?v=cmUQeBTxlNo

еве ви хајлајтс
уживајте

Vlatko_Rusin напиша:
Za mene toa bi bila
Milan : Liverpool 3:3 p

u finale na liga na sampioni
retko koj tim moze u liga na sampioni finale od 3:0 na poluvreme da dojde do 3:3 i da osvoi , kako kapak na se na penali!

http://youtube.com/watch?v=cmUQeBTxlNo

eve vi highlights
UZIVAJTE!

Potpuno se slagam mislam bez konkurencija najdobra utakmica sto sum ja gleal nekogas u zivot.... I mnogu mi e milo so izgubija togas Milan.. Zasluzeno si se izboria Liverpool i si pobedija ....

Мене во памет дур сум жива ке ми останат две утакмици-Милан-Интер 6: 0 и финалето Милан Јувентус во Манчестер.Исто така ке ги памтам и Вардар-Спарта Прага и Вардар ЦСКА Москава(добро спортско лето беше тоа нек си ебе матер)

Tocno Milan-Liverpool , i sea najnova Barcelona-Real !

Milan : Liverpool mora da se priznae najdolga i najdobra utakmica so sum ja gleal p.s. ali se znae pobedi mojo tim isto taka i ovaa sezona osvojuva liga na sampioni LFC RUllEZ

Интер - Сампдорија

intercpmatch1biob3.jpg

Можеби не беше најдобра „укатмица” но, имаше најдобра завршница

Димитар многу добро се сеќавам на таа утакмица, уште тој натпревар го чекав за 2000 ден. Ко видов дека интер губи 2:0 и е 80 минута негде, не го догледав ни натпреварот, а уплатеното ливче го зафрлив негде, дури другиот ден татко ми ми кажа дека 3:2 победи интер, 1 сат го барав ливчето, за срека го најдов :)
btw најдобара гледана утакмица ми е Англија-Македонија. Ко го даде Шакири голот од корнер сум се прерадвал.

Барса Реал сеа шо се играше на Камп Ноу ...Луд натпревар

West Ham - Tottenham, пред некое коло, 0-2 за беше за Tottenham, и после 4-3 победија West Ham. :)

Барселона - Атлетико Мадрид (0-3) 5-4

пред доста време, кога играше и Роналдо за Барса
убедливо најдобар натпревар шо сум го гледал, со многу шанси и голови

Milan-Liverpool 3:3 finaleto i Mancester utd-Bayern M.finaleto 2:1

Milan - Liverpool дефинитивно најдобра ми била, иако жал ми е што изгуби Milan :( FORZZA MILAN

Definitivno Milan-Liverpool 3:3, toa bese natprevar za pamtenje..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom