Најдобар македонски музичар

• Креатор на темата Креатор на темата realmusic
  • Време на започнување Време на започнување

Koj spored Vas e najdobriot makedonski muzicar

• Симон Трпчески

Гласови: 12 24,0%
  • Ана и Игор Дурловски

Гласови: 1 2,0%
  • Борис Трајанов

Гласови: 1 2,0%
  • Драган Даутовски

Гласови: 4 8,0%
  • Тоше Проески

Гласови: 12 24,0%
  • Благоја Начовски

Гласови: 0 0,0%
  • Владо Јаневски

Гласови: 5 10,0%
  • Друг(кој?)

Гласови: 13 26,0%
  • Влатко Стефановски

Гласови: 7 14,0%

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 март 2007
Мислења
19
Поени од реакции
2
Koj spored Vas e najdobriot makedonski muzicar.
Odovorete na anketata ili ako imate drugo mislenje povelele...

еден го имате заборавено, а тој е и најдобриот, не само според мене туку и според други - Влатко Стефаноски. :)

Како праиш анкета за најдобар македонски музичар, а го немаш ВЛАДО ЈАНЕВСКИ????????

Абе Маријан Стојановски владеј, кој глас вади алал да му е Тоше лајна да јади. :pos2:

Ja mislam deka site na listata se dobri i deka moze da se gordeeme so takvi iminja a i moze sekoj da si go odbere svojot omilen muzicar vo zavisnost od toa koj vo sto najmnogu se pronaoga.Jas licno Tose najmnogu si go sakam:vozbud::vozbud::vozbud:

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Како праиш анкета за најдобар македонски музичар, а го немаш ВЛАДО ЈАНЕВСКИ????????
Можеби бидејќи не го сметаат за конкурент меѓу најдобрите?:interesno:
Но,тоа е тој што ја поставил темата,јас го сметам за конкурент владо јаневски,но сепак без размислување го ставам Симон Трпчевски пред него...
едит:го има Владо Јаневски на листата..изгледа некој го аднал потоа или пак не си го видел од првин...
И патем синдикат:
Sindikat напиша:
Абе Маријан Стојановски владеј, кој глас вади алал да му е Тоше лајна да јади.
pos23.gif

од кај мајката го тресна Маријан Стојановски?Одвратен тип,си нема врска од музика:tapp:

СпаЈдеР напиша:
од кај мајката го тресна Маријан Стојановски?Одвратен тип,си нема врска од музика:tapp:

Море глупо дете ти па да мубам мајката ...:pos2:

Си го поштовам чоеко како пејач, убај ми се песните од него, има специфичен глас. Сите работи шо треба да ги има некој пејач. Шо не ти е јасно тебе сеа, ти не ќе ми кажваш кој ми е мене најдобар пејач. Ебаго ...

хммм што знам, јас не би можела вака да одберам, секој си е добар во својата област...точно е дека сите се музичари али не може Тоше и Владо Јаневски да ги мериме со Симон Трпчевски или Борис Трајанов и Дурловски...едни пејат опера, други забавно, трети свират...исто ко да се расправаме дали е поубав Бред Пит или Џоли...али ако веќе мора да се бира тогаш Трпчевски и Дурловски според мене се нај нај :)

Sindikat напиша:
Море глупо дете ти па да мубам мајката ...:pos2:

Си го поштовам чоеко како пејач, убај ми се песните од него, има специфичен глас. Сите работи шо треба да ги има некој пејач. Шо не ти е јасно тебе сеа, ти не ќе ми кажваш кој ми е мене најдобар пејач. Ебаго ...
Си кажав мое мислење,ти не мора да се слагаш со тоа,нели?Епа не ни те терам да се слагаш:toe:

СпаЈдеР напиша:
Си кажав мое мислење,ти не мора да се слагаш со тоа,нели?Епа не ни те терам да се слагаш:toe:

Уживај бе со точако сум ;)

Vlatko Stefanovski e najdobar spored mene !!!

Влатко Стефановски.

пошто го нема влатко а ја нема ни васка, ни сариевски анкетава има за таргет друга класа.

музичари е прашањето...кој е музичар, интерпрет или текстописец?

...незнам во македонија како е таа дефиниција. Според мене од овие горе само Симон Трпчески, Борис Трајанов и Драган Даутовски се музичари со различни стилови и со тоа не можат еден со друг да се споредват...останатите не се музичари.

anketata e za muzicari od nekomercijalna muzika.
No stom vbeke gi spomenuvate site, togas neka bide otvorena trka za site.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom