Најдобар македонски клуб?

• Креатор на темата Креатор на темата Quaresma^7
  • Време на започнување Време на започнување

За кој Македонски клуб навивате?

• Работнички Кометал

Гласови: 49 17,3%
  • Вардар

Гласови: 125 44,0%
  • Пелистер

Гласови: 24 8,5%
  • Победа

Гласови: 20 7,0%
  • Шкендија

Гласови: 7 2,5%
  • Македонија Ѓ.П.

Гласови: 35 12,3%
  • Башкими

Гласови: 1 0,4%
  • Напредок

Гласови: 7 2,5%
  • Силекс

Гласови: 3 1,1%
  • Ренова

Гласови: 5 1,8%
  • Брегалница

Гласови: 5 1,8%
  • Влазрими

Гласови: 3 1,1%

• Вкупно гласачи
    284
В А Р Д А Р сите што пишале други клубови грешат размислете малку разбирам дека на пр некој од битола ке пише пелистер е најдобар ама :nenene:
ЕДЕН Е ВАРДАР ЕДНИ СЕ КОМИТИ ЗАПАД!

В А Р Д А Р сите што пишале други клубови грешат размислете малку разбирам дека на пр некој од битола ке пише пелистер е најдобар ама :nenene:
ЕДЕН Е ВАРДАР ЕДНИ СЕ КОМИТИ ЗАПАД!
Многу јасно дека сте најдобри.....знаеме како се вративте на тронот:toe:....само гледајте да не ви го закопа сум Трифунче како на сите до сеа:helou:

Дефинитивно Вардар.:salut:

VARDAR...site ostanati se.....klubovi ili bez navivaci...ili bez istorija...ili bez igraci....il bez nistu ustvari!!!

Па не знам што треба да се прашува или воопшто анкета да се прави. Вардар е најдобар македонски клуб.

Мислам дека подобро ќе беше да прашате кој ви е омилен македонски клуб, иако мислам дека веќе има таква тема.

Многу јасно дека сте најдобри.....знаеме како се вративте на тронот:toe:....само гледајте да не ви го закопа сум Трифунче како на сите до сеа:helou:

а што има врска како се вратил вардар на тронот? па не ја рачунај оваа година, не го рачунај овој тим и пак решението на оваа твоја "равенка" ќе биде: ВАРДАР Е КЛУБ СО НАЈМНОГУ ТИТУЛИ, НАЈГОЛЕМА ТРАДИЦИЈА, КЛУБ КОЈ Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД И ЕДИНСТВЕН КЛУБ ОД МАКЕДОНИЈА КОЈ ЗНАЧИ НЕШТО НАДВОР ОД НАШИТЕ ГРАНИЦИ, КЛУБ СО НАЈДОБРИ НАВИВАЧИ, КЛУБ СО НАЈМНОГУ НАВИВАЧИ итн итн...

И да си отиде Трифун верувај дека за Вардар секогаш ќе има заинтересираност, не е ова Рудар, Дојранско Езеро, Малеш или Тиквеш...

Во Македонија очигледно не е најважно да се сака својот клуб, туку да се мрази Вардар!

Така да слободно живеј си со тоа што ќе се случи ако Трифун не закопа, а ја ќе си уживам во газењето на Вардар на се пред себе :helou:

а што има врска како се вратил вардар на тронот? па не ја рачунај оваа година, не го рачунај овој тим и пак решението на оваа твоја "равенка" ќе биде: ВАРДАР Е КЛУБ СО НАЈМНОГУ ТИТУЛИ, НАЈГОЛЕМА ТРАДИЦИЈА, КЛУБ КОЈ Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД И ЕДИНСТВЕН КЛУБ ОД МАКЕДОНИЈА КОЈ ЗНАЧИ НЕШТО НАДВОР ОД НАШИТЕ ГРАНИЦИ, КЛУБ СО НАЈДОБРИ НАВИВАЧИ, КЛУБ СО НАЈМНОГУ НАВИВАЧИ итн итн...

И да си отиде Трифун верувај дека за Вардар секогаш ќе има заинтересираност, не е ова Рудар, Дојранско Езеро, Малеш или Тиквеш...

Во Македонија очигледно не е најважно да се сака својот клуб, туку да се мрази Вардар!

Така да слободно живеј си со тоа што ќе се случи ако Трифун не закопа, а ја ќе си уживам во газењето на Вардар на се пред себе :helou:
Ке уживаш до 18 Октомври бидејки тогаш Работнички ке ве згази како што впрочем и секогаш ве газел

ја не зборам само за сега од секогаш Вардар бил број 1 неможе никој друг клуб да се рамни да Вардар:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom