Најдобар Македонски Бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Sinisa
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Македонски Бенд

• Мизар

Гласови: 45 11,5%
  • Леб и Сол

Гласови: 128 32,7%
  • Суперхикс

Гласови: 93 23,8%
  • Архангел

Гласови: 77 19,7%
  • Анастасија

Гласови: 13 3,3%
  • Кисмет

Гласови: 0 0,0%
  • Two Sides

Гласови: 4 1,0%
  • Suns

Гласови: 1 0,3%
  • Чиста околина

Гласови: 25 6,4%
  • Бадминтонс

Гласови: 5 1,3%

• Вкупно гласачи
    391
Pa ima dva makedonski benda koi gi pocituvam toa se leb i sol koi gi zasakav od mala tatko mi nonstop gi pustase doma osven toa lugeto se epten talentirani muzicari i arhangel spored mene risto vrtev e najdobar makedonski tekstopisec.

a PARKETI kaj vi se ???????????????????

inace superhiks se za mene ali posho leb i sol imaat publika niz cela exyu neznam sho da vi kazam.

Леб и Сол па после нив Паркети

Културно Уметнички Работници. хехехх

Гласав за Леб и Сол, а после нив би рекол Паркети од чиста причина што знаат да направат атмосфера и знаат како да ја забавуваат публиката.

може хеви и треш метал бендови?:) епа вака од хеви и треш според мене најдобри се Scorch,Vandal,Warnament,Serpentine Fire. Толку од мене:)

абе сте заборавиле еден од најдобрите бендови во историјата на мк музиката за ќотек сте кај ви се Last Expedition според мене најдобар бенд.

Ја би ги додала и Д.Н.О, бидејќи имаат солидна музичка километража, и експериментален, амбиент рок стил , проектот Жлуст и мноогу добри концерти, како и филмчето Магичен Мистериозен Лек, кој беше промовиран пред некое време, и фатален лидер-Мио, хахха.
Многу ги сакам и почитувам, а од останатите ми се допаѓаат и Дени те Чува, Стринг Форсис и ТБ Трачери,а секако класика ќе си останат Анастасиа, Архангел, Леб и сол, Суперхикс...

Архангел, Чиста ...да не заборавиме

на темава се става и друг (наведете кој), али ај ја гласав за чиста околина онака дека најинтересни ми се од горенаведените, ама за најдобар бенд дефинитивно се санаториум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom