Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127
Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така
Да јуниор до лани беа најјаки но оваа сезона за да бидат шампиони треба многу да се потрудат.:smir:

sa

tolku se karate a jas so treba da pravam so mojot tim ima samo edna pobeda i osum porazi no vazno dadov tri torjke protiv junior kaj niv i toa preku ija trojcata centrite.za drugo ne znam,inaku ne sum za nieden tim od makedonija ama ne znam samo kako moze na primer decava tija sto sa od milenium i od junior bez navreda zanm deka sa jaki ama zosto da idat i tija klubovi kogaj koga ke porasnat ke nema plata zatoa neka idat u vardar ili rabotnicki kj sto ke imaat idnina a ako sozdavaat seniorski tim milenium i junior togas neka si ostanat.

tolku se karate a jas so treba da pravam so mojot tim ima samo edna pobeda i osum porazi no vazno dadov tri torjke protiv junior kaj niv i toa preku ija trojcata centrite.za drugo ne znam,inaku ne sum za nieden tim od makedonija ama ne znam samo kako moze na primer decava tija sto sa od milenium i od junior bez navreda zanm deka sa jaki ama zosto da idat i tija klubovi kogaj koga ke porasnat ke nema plata zatoa neka idat u vardar ili rabotnicki kj sto ke imaat idnina a ako sozdavaat seniorski tim milenium i junior togas neka si ostanat.
Па ако си добар ќе те видат и ќе одиш во некој клуб,а ако си слаб џабе играш во работнички или вардар:tapp::pos2::pos2::pos2:

Утре 12 часот K.K Милениум(94):K.K Emiljan(94)Odime na 12/12:vozbud::vozbud:

Што лига бидна лелеле,Емилијан
Божеее

Абе луге глеам сте ми јаживнале темава!А шо зборите толку за тие Милениум и Горани баскет-Струмица јаки се сите годишта,мислам сите лиги од 91 до 97,или само 94?

Еве сеа само шо видов колку завршило 97:
Горани Баскет-Струмица-21<>86Јуниор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom