Најдобар избор на TV

• Креатор на темата Креатор на темата goce_gogi
  • Време на започнување Време на започнување

koj e najdobriot tv na pazarot so najdobra cena i slika

• Вкупно гласачи
    181

Мислење за ТВ? Дали има подобра варијанта за тие пари?

Можеби овој:

Ќе гејмаш или ќе го користиш за тв и фудбал?

Мислење за ТВ? Дали има подобра варијанта за тие пари?

Можеби овој:

Првиот е подобар за гејминг пошто врти IPS панел, кој иако има ист рефреш рејт со вториот има предност пошто IPS не страда од замачкување на пиксели. Исто така од кос агол би требало боље да изгледа.

Вториот би требало да е боље за филмови и општо гледање тв програми зошто има поквалитетна слика. Имаш подлабоки црни бои со VA панелот. Малце полош би требало да е аголот на гледање, од косо нема јака слика да вади.

Здраво,препорачајте ми 55 инчи смарт телевизори ?
(не ми треба за гејмииг)

Здраво,препорачајте ми 55 инчи смарт телевизори ?
(не ми треба за гејмииг)
Hisense 55E7Q PRO
Годинава го земав, задоволен сум. Го користам за гејминг, филмови, спорт. За цената е супер. Многу добро аудио, морам да напоменам.

Hisense 55E7Q PRO
Годинава го земав, задоволен сум. Го користам за гејминг, филмови, спорт. За цената е супер. Многу добро аудио, морам да напоменам.
Hisense imaat sega predobri TV, bas na Telekom gi gledav i so pristupacna cena im se!
Bev vo neptun tcl ima mnogu ubava slika od site agli konkretno ovoj model https://www.neptun.mk/categories/televizori/84115815-TCL-55-C69KS
i Hisense 55E7Q PRO go imase no ne bese uklucen ne mozev da vidam so slika ima .

Последно уредено:
Што ќе кажете за Haier-от , мене лично ме привлече тоа што се познат бренд и ова со 5 годишната гаранција ,ако некој имал искуство со овој бренд нека напише нешто

Хаиер не се некој познат бренд, а и 5 години гаранција многу брендови нудат, не е то нешто "wou"

Што ќе кажете за Haier-от , мене лично ме привлече тоа што се познат бренд и ова со 5 годишната гаранција ,ако некој имал искуство со овој бренд нека напише нешто
Ako si slushnal za klimi Haier ne znaci deka i za tv se dobri. Inace ovaj shto si go stavil e klasika made in china i se prodava pod raznorazni imina. Pobaraj pod hisense go immat i tie.

Vo prevod imash eden display, napojuvanje kolku da brka rabota i edna ploch od 10x10cm za da gledash slika.
Znaci nikakva visoka tehnologija!

Тој што ја отворил оваа тема да го вметне Hisense во табелата да може и за таа фирма да се гласа бидејки моментално е BESTBUY било кој телевизор од тој производител кога се работи за цена и квалитет односно вложено и добиено.Не случајно први во светот почнаа да даваат 5 години гаранција кога останатите фирми беа ограничени на само 2 па беа приморани да ја зголемат и тие.Она што се Hyundai и Kia во автомобилската индустрија во ТВ е Hisense.И сеуште е официјален спонзор на Uefa World Cup:

Тој што ја отворил оваа тема да го вметне Hisense во табелата да може и за таа фирма да се гласа бидејки моментално е BESTBUY било кој телевизор од тој производител кога се работи за цена и квалитет односно вложено и добиено.Не случајно први во светот почнаа да даваат 5 години гаранција кога останатите фирми беа ограничени на само 2 па беа приморани да ја зголемат и тие.Она што се Hyundai и Kia во автомобилската индустрија во ТВ е Hisense.И сеуште е официјален спонзор на Uefa World Cup:
Сега само што купив Хисенсе телевизор, единствена грешка им е што имаат ВидаОс во Европа, со што не дискриминираат во споредба со УСА каде се со Андроид, на ова Видаа не може ни ВПН, ни Коди, ниту пак ТивиМате, Стремио итн. За среќа имам МагентаТв па иман Андроид на тоа.

Хаиер не се некој познат бренд, а и 5 години гаранција многу брендови нудат, не е то нешто "wou"

Квалитетни се, самошто допрва се пробиваат на светско ниво кај телевизориве и општо кај белата техника. Во белата техника редовно вадат производи со многу јаки спецификации, башка на повеќето од нив нудат 7 години гаранција. Кај телевизориве, еве пример во Сетек почна да се продаваат од пред месец дена, предходно ги немаше.

Јас верувам дека ќе газат за некоја година како нивните комради Хајсенс, само ќе им треба малце простор да се пробијат на светско ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom