Најдобар фудбалер од Европа

• Креатор на темата Креатор на темата FikoX
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот фудбалер од Европа

• Pirlo

Гласови: 9 11,5%
  • Raul

Гласови: 3 3,8%
  • Lampard

Гласови: 2 2,6%
  • Rooney

• C.Ronaldo

Гласови: 30 38,5%
  • Seedorf

Гласови: 0 0,0%
  • Henrry

Гласови: 9 11,5%
  • Van Nistel Roy

• Torres

Гласови: 4 5,1%
  • Друг, наведи кој

Гласови: 17 21,8%

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Кој е најдобриот фудбалер од Европа?

Се согласувам со влатко мислам дека роналдо моментално е најдобар фудбалер од европа иако има и доста други кои заслужуваат да се споменат како Канаваро, Анри, Фернандо Торес, Мирослав Клосе, и др.

najdobar fudbaler hmm Kristijano Ronaldo I Kaka(coveko e zver bravos za nego ko mozi so milan da bidi sampion vo liga na sampioni so nikakov tim mislam so mn poslab tim od man utd barca real madrid inter chelsea toj recisi sam gi pobedi site tie):D

najdobar fudbaler hmm Kristijano Ronaldo I Kaka(coveko e zver bravos za nego ko mozi so milan da bidi sampion vo liga na sampioni so nikakov tim mislam so mn poslab tim od man utd barca real madrid inter chelsea toj recisi sam gi pobedi site tie):D

Погледај ја темата:helou:
Иначе и јас мислам дека К.Роналдо е најдобар,ама гласав за Руни незнам едноставно уживам да гледам како игра фудбал

Kaka ne e od Evropa!:tapp:

Ако гледам според моменталните игри и форма, тоа е Весли Снајдер од Реал.
Инаку Зизу!

Pirlo "zver e braton" takva tehnika ni zizu mislam ne poseduva , a mislam i deka i toj ke bide i izbran , posto drugi osven k. ronaldo ne mu e konkurencija.
FORZA MILAN

mnogu bi sakal navivacki da kazam ribery ama znam deka mu fali nesto mnogu malku. onoj posleden pas. posle edna sezona konstantno igranje na najvisoko nivo vo liga na sampioni 100% siguren sum kje bide ribery.

onaka kako sto sega stojat rabotite- k.ronaldo.

Кристиано без разислување...иако не го обожавам многу поради тоа што е многу педерски играч (мислам на тоа што не е издржлив...паѓа одма) сепак е најдобар играч во европа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom