Најдобар другар

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
Иам двајца НАЈдобри другари со кои сум најблизок и уште многу други кои ми се помалку блиски од овие двајца :) :) :)

Јас немам најдобра другарка, несакам ни да имам, убаво е да си имаш некој, тоа најмногу сум го сакала во животот, ама тоа што ќе правиш, а и доста ми е од лицемерие и од лаги и од се што може да ти изнаправи човек :tapp: се си кажувам на мама и на дада :) а имам многу пријатели само онака за на кафе и слично, блискост :nenene:

Ако глеаме за некој шо буквално се им кажвам, то се тројца во мојов живот...Болиглава, ПулГрл и дефинитивно, мајка ми.Се сум им кажала и не се каам во врска со то.До сеа не напрајле нешо посебно шо би ме спречило да не им кажвам (освен некој реакции на Натка ама престана сеа нешо во последно време) и се осеќам многу пубо од ко ќе им кажам онака се и мило ми е шо иам некој такви.За слушатели ги биват па мојте да ги нарачате на 0800585... и ако се јавите веднаш по рекламава имате гратис упатство за користење на дадените...Шала на страна, ај лав ју мечиња :back:

Имам неколку добри другарки уште од детството, но за жал едната ми замина странство- се омажи таму, 2 се на факултет во други градови и ретко се гледаме а и исто сестра ми и прва братучетка со кои сме во приближна возраст се во мое друштво,така да со нив сум најблиска.
Најубави ми се спомените од средношколките денови кога сите 6-7 другарки бевме заедно неразделни, ама тие времиња не се враќаат, остануваат само во спомените.

Имам другари ама најверна не
веќе апсолутно на никој не верувам
сите се лицемерни и злобни,само гледат да те искористат,така да подобро ми е вака отколку да мислам оти имам најдобра другарка и да ја ценам а она зад грб да зборува лошо за мене:toe:

Јас имам 1 најдообар другар и меѓу нас нема тајни,се си кажуваме....

...Имам и најдобра другарка и најдобар другар: Џену и Гладиус...Луѓето знаат повеќе за мене од јас...Понекогаш и ме плашат со сите информации што ги имаат за мене...:smir:

да нормално дека имам не 1 , 4-5 се со кој шо можам за се да си напрам муабет :pipi:

Имам две најдобри другарки..близначки:)
Со едната сум поблиска ама и на двете им верувам и двете ги обожавам.

Imam drugar koj go sakam kako brat i nego mozam da mu kazam ama bas se.I kazuvam i na sestra mi i na majka mi so niv imam iskren muabet.I imam uste 1 drugarka od detstvoto uste so koja mozam da razgovaram za se.Drugite mi se onaka za kafe ispaganje,ne mi se tolku bliski

Имав најдобар другар до пред некое време али откога фати женска ме шитна:S
Така да сеа си се дружам со внимателно избрани луѓе кои до сега не ме заебале фала му на господ:vozbud:

Имам другари ама најверна не
веќе апсолутно на никој не верувам
сите се лицемерни и злобни,само гледат да те искористат,така да подобро ми е вака отколку да мислам оти имам најдобра другарка и да ја ценам а она зад грб да зборува лошо за мене:toe:
Така си е.

Немам најдобар другар. :toe: Со сите онака се дружам со некој помалку со некој повеќе , онака со 1 или 2 нај нај немам таков другар, уствари имав до пред неколку години кога се исели во странство :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom