Најдобар дел во сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е најдобар дел во сексот?

• Исчекувањето/почетокот/teasing

Гласови: 17 8,8%
  • Предиграта

Гласови: 70 36,3%
  • Пенетрацијата

Гласови: 32 16,6%
  • Оргазмот

Гласови: 48 24,9%
  • Постиграта

Гласови: 3 1,6%
  • Цигарето отпосле

Гласови: 12 6,2%
  • Плаќањето и одењето дома

Гласови: 11 5,7%

• Вкупно гласачи
    193
Гледам дека си нов член, па ќе бидам фина :)
Прво на овој форум се пишува со кирилична поддршка.
Второ кога веќе си намислила да пишуваш, тогаш напиши си мислење или став. ххммм куллл види ја темава- тоа на иди види форум, на овој форум еднаш те бришат вториот пат ти ставаат казнени поени, на третата опомена те банираат и се префрлаш на други форуми каде можеш и само букви да ставаш во постови.
Трето те избришав веќе на три места, а овде те опоменувам или известувам како модератор на овој подфорум.
Уживај на Кајгана.

Исчекување заедно со предигра,се до пенетрација после тоа гола вода.И истовремен оргазам со партнерката,возвишено чувство.

Освен пенетрацијата и ејакулацијата, на почеток кога се лапаме и кога ќе ме зграпчи цврсто за "органот" полека лизгајќи на доле кон "тестисите" па пак на горе...(да бидам културен да не викам курот и мадињата) :icon_lol:

Цигарата
А плаќањето обично е авансно во некој скап ресторан ,кафана,пицерија, јебеш му матер се се плаќа во животот.

Како бе тоа имате најдобри делови у секс, и зошто мене ми е се најдобро и се сакам, ам ај нормал ор ју ар нот? :)

Озбилно максимално уживам во се и неможам да издвојам нешто посебно.

најслатко мие кога ке осетам со ракава долу кај неа дека почнува да се влажни да се лигави па можи и да ја лижнувам по малку ... ... уфф па после кога цело време таа чека да и влезе и кога ке дојди тој момент за прв пат да влезе... тоа е најслатко , лицето да и го гледам :)

Предиграта,провокациите и задоволството на крајот..

Оргазмот,најубав е

Back
На врв Bottom