Најдобар бурек според вас прават во...

  • Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
со свинско?
Со свинска маст. Го местиш пуки, ама ме потсети на прошли времиња. Тој вкус не се враќа по скопскиве дупки со синтетикава, адитиви, палмини срања.
 
oни не ни го признаваат за бурек, тој нашиот
баварски колбас сигурно не признаваат исто. Кој ги ебе што признаваат и кој фактор се за да признаваат нешто.
Башка, лапаат свинско сите. Си глумат меѓу себе и си се лажат.
 
Растителен кашкавал у Милениум малку тешко


Sent from my iPhone using Tapatalk
Растителен користат бе,не се расправај за џабе.И баничките и бурекот им се со мешавина,растителна урда со ронки од сирење измешана
Автоматски споено мислење:

Што му објаснуваш на Диле Наќо, бадијала...тој не знае Милениум кај се наоѓа,а не пак бурек да пробал таму.
Тебе пет динарка да ти стават у чмар,жица 100 метра ке извадиш од што си стисната ко циган,така да не не верувам дека некогаш си купила млечен кашкавал па затоа не е ни чудо што не ги разликуваш.Лупај растителен кашкавал.
 
Има некој јадено бурек под сач во Гостивар? Мислам дека се викаше Burektore SAC
 
Има некој јадено бурек под сач во Гостивар? Мислам дека се викаше Burektore SAC

Сега сликано.
Не сум јадел, не гледам многу луѓе кога поминувам, изгледа поскапи се од другите ама не се сомневам дека е квалитетно.

IMG_20210906_130718.jpg
 
Бурек баничка во слаткарница Македонка, спроти НЛБ Тутунска банка Струмица.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom