Најдобар бурек според вас прават во...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Пица бурек во бурекчилница "Калимеро" во Прилеп

Остајте најдобар,кажете најефтин бурек каде има.. :))
Пошто ја глеам и на количина па сето тоа ке треба и да се исплати :)

Во новата фурна во Ново Лисиче праат топ бурек и башка стално им е тазе. Не ми текнуе како се вика, а се наоѓа позади книжара Малиот принц и кафана Цуцла :icon_lol:

Во новата фурна во Ново Лисиче праат топ бурек и башка стално им е тазе. Не ми текнуе како се вика, а се наоѓа позади книжара Малиот принц и кафана Цуцла :icon_lol:
Ај баш утре ќе го пробам, мада не ми се верува дека е толку добар.

Иначе пица-бурек во Вегера, врв! И во Ваташа ми е океј бурекот...

Македонке,пробај во Ново Лисиче,кај Рамстор маркетот значи кога ке се симнеш по скалите доле ,од лева страна имаш бурекџилница,ем е добар ем само 35 денара (месо,сирење)пица бурек 40.
Подобар однос цена- квалитет нема да најдеш у Општина Аеродром ,па мислам и цело Ск :p :))

Македонке,пробај во Ново Лисиче,кај Рамстор маркетот значи кога ке се симнеш по скалите доле ,од лева страна имаш бурекџилница,ем е добар ем само 35 денара (месо,сирење)пица бурек 40.
Подобар однос цена- квалитет нема да најдеш у Општина Аеродром ,па мислам и цело Ск :p :))
Баш ќе пробам деновиве :)

Дефинитивно пица бурекот во Вегера а исо така има мн убав бурек во Кисми во маџари и секад е тазе...!

Тетово, Саат Маало... до џамијата... мајсторот се вика Бејта... 30 денара четврт со сирење... Као да једеш велику чоколаду са лешницима.
Ако другото е бурек, ова е нешто повеличенствено од тоа.

Во т.ц. Лептокарија, бурекџилницата се вика "Биљана" ама сите ја знаат како "На ќошот" . Најубав пица бурек и со месо прават дефинитивно !!
--- надополнето: Aug 25, 2011 2:01 PM ---
Најточен одговор на цела тема :)

иначе бурек само у Лептокарија,до сендвичара Мами
бтв. Торбеш е :)

Е за тој зборам :)

Во т.ц. Лептокарија, бурекџилницата се вика "Биљана" ама сите ја знаат како "На ќошот" . Најубав пица бурек и со месо прават дефинитивно !!
--- надополнето: Aug 25, 2011 2:01 PM ---

Е за тој зборам :)
ехее , немам пробано подобар бурек од тој таму , не дека сум некаков експерт за буреци но ете , подобар е и од вегера и од специјал...иначе бурекџилницата има неколку имиња - "Кај Торбешите" , "На Ќошот" , "Кај браќата" итн .. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom