Најди го натрапникот

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
На Правен не е единствената постара студентка.Има и многу постари, кои полагаа со мене, и дипломираа.Обично тоа беа луѓе со веќе еден завршен факултет зад себе, и доаѓаа за да можат повеќе да напредуваат.
Оваа госпоѓа е помлада од некои колеги кои се уште учат.Можеби има и деца за кои се грижи.Има некои малди 20 годишници кои не можат за положат 1 испит, а немаат други грижи.Жал ми е за женава што наместо за поддршка, тука е ставена на исмев.

абе се е океј тоа што завршила факс ама кој ку* се слика тоа мене не ми е јасно :pos2:

Браво за бабето стигнало до крајот (скоро), плус и помлада кажува.

Добро ај сега признај шо ти е? Тетка, стрина, снаа за братучед?:) Може мајка на твојата девојка, ајде де доискажи се сега
ништо не ми е жената!
ама ке ти кажам нешто ако даде господ ти да завршиш (или некој од овие шо си го ладат со жената) на 45 и тебе да ти се смеат па да видиш како е!
уште средно не сте завршиле и прашање е што ке бидете кога нема да завршите факултет,кога ке подавате кутии во локалниот дуќан за 6000 месечно е тогаш истата тетка ке помине со фризурче од 500 бунда од 8500 и ке ви рече ај малечок подај ми смоки!!Е тогаш ке се засрамите багабонти едни!

ништо не ми е жената!
ама ке ти кажам нешто ако даде господ ти да завршиш (или некој од овие шо си го ладат со жената) на 45 и тебе да ти се смеат па да видиш како е!
уште средно не сте завршиле и прашање е што ке бидете кога нема да завршите факултет,кога ке подавате кутии во локалниот дуќан за 6000 месечно е тогаш истата тетка ке помине со фризурче од 500 бунда од 8500 и ке ви рече ај малечок подај ми смоки!!Е тогаш ке се засрамите багабонти едни!
Chill out. Премногу сериозно ја сфаќаш работава друже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom