Најден бебето со пресечен јазик ја добива битката со животот

• Креатор на темата Креатор на темата Макед0нер
  • Време на започнување Време на започнување
Немам зборови... Почивај во мир. Сега можам да го замислам олеснувањето на неговите "родители" по чуенава вест... нажалост никогаш нема да ги дознаеме кои се, но ако, и нив ќе ги стигне казната кога-тогаш, крв им е...

:(
Како може да постојат вакви ѕверови од луѓе.
Жално, со што заслужи ова бебенце вака да заврши:(

Нека почива во мир!Можеби вака беше подобро,отколку да се мачи цел живот

Сонценце прекрасно. Каков борец беше, колку мака виде и издржа, Господ ќе им врати на тие бездушни кретени! Почивај во мир, бебенце убаво, сигурно си на поубаво место...

malku cudno mi e ova
ako ne se lazam doktorite nikade ne kazaa deka zivotot mu e vo opasnost,tuku naprotiv se ke bide vo red so bebeto,jazikot e takov organ sto ne e mnogu opasno i se ke bide vo red so bebeto. Istoto ako ne se lazam go kazaa i doktori od amerika(ili od kade bea neznam tocno) deka zivotot ne e vo opasnost.
a sega naednas umrelo

malku cudno mi e ova
ako ne se lazam doktorite nikade ne kazaa deka zivotot mu e vo opasnost,tuku naprotiv se ke bide vo red so bebeto,jazikot e takov organ sto ne e mnogu opasno i se ke bide vo red so bebeto. Istoto ako ne se lazam go kazaa i doktori od amerika(ili od kade bea neznam tocno) deka zivotot ne e vo opasnost.
a sega naednas umrelo

Се работи за бебе со се уште неоформен организам, имунитет и све останато. Се случува едноставно организмот да не издржи, аман веќе бре луѓе со теории на заговор. Покажете малце почит за бебето.

Ова и не мораше денес да биде почетна вест, жално. Крв да серат тие што му направија ова на детенцево.

Знаев дека не требаше да отворам...
Кармата ќе ги стигне сите, во овој живот или во некој друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom