Најдебилните спотови/песни од македонската естрада:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Ај овие погоре повеќето се ретарди ама овој? Не дека не е глуп, ама ретардиран не е.
Уште првпат кога го гледав спотов, знаев дека рибава е печена за Евровизија (читај - фрикшоу)

3ката не ти е македонска, ерџан ти е србин циго ;) a мое дополнување не е македонско , али е прајслес

Ерџан е од Куманово и има жена од Миладиновци. Можам да се пофалам дека лично се знам со човекот. А заслужен за гледаноста на спотот е Диљавер Муарем, скратено Дики, брат на Цирко :)

Бидејќи сте наредиле добар број на спотови, јас ќе ставам кога ќе ми текне на некој.

Ерџан е од Куманово и има жена од Миладиновци. Можам да се пофалам дека лично се знам со човекот. А заслужен за гледаноста на спотот е Диљавер Муарем, скратено Дики, брат на Цирко :)

Бидејќи сте наредиле добар број на спотови, јас ќе ставам кога ќе ми текне на некој.
проштевај, сум го гледал на србски свадби на јутуб коа чепкав околу видеото, и слично и помислив дека е од таму , а тој да ти бил интернационална звезда XD

--- надополнето ---

се прашувам зошто изгледа како со даунов синдром, и пратетеги типците шо си се капат под него во пливалиштето... xD

Нели им е срам бре да излезат во јавност со вакви срања:ne_zboram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom