- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Ја гледаш месечинана?
-Да.
Можам да ја фатам?
-Не.
А тебе можам?
Јбг селак бев.
-Да.
Можам да ја фатам?
-Не.
А тебе можам?

Јбг селак бев.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ne znam nis,pojma nemam:pos2:tasnata ispadnala deka e posexy od tebe "dodvoruvanje" sta da ti pricam kad sve znash :pos2:
![]()
pa zasto go smetas za dodvoruvanje ? :tv:ne znam nis,pojma nemam:pos2:
)
) i ja gleam na face smenila status "vo vrska"... i vikam steta, a ona zosto? Pa sakav da ti se pustam, ama sea zaebi nema kafe i vikam, nejku da ti rasipam vrska.... ama sega se menjaat rabotite, sega mi prakja isharet demek da praime kafe....
nikad ne znaes na sto si
))))))
Не...

Кое одделение сте?
Мислам дека поентата на Болиглава му беше друга...најбоље опенер ever :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и еден со тарабука
Започнуваме да "свириме" Тивка ноќ е сите спијат " излегува татко и и го одврзува кучето од позади, магла станавме за 1 минута + скинати фармерки на другар ми од кучето, + претрпен шок + не ни разбра девојката дека сме и правеле "серенада"...mene vo eden kafic, mi doagja decko i me fakja za raka da igrame. Bese sladok ne velam ne, ali posle kratko vreme, me pusti, ja pikna rakata u dzeb i od tamu izvadi sise pivo i mi vika sakas pivo??? U sred kafic :pos2:

Со 3-ца другари правење серенада пред нејзината куќа. Јас со гитара, другар со хармоникаи еден со тарабука
Започнуваме да "свириме" Тивка ноќ е сите спијат " излегува татко и и го одврзува кучето од позади, магла станавме за 1 минута + скинати фармерки на другар ми од кучето, + претрпен шок + не ни разбра девојката дека сме и правеле "серенада"...