Најчести муабети во исклучиво машко/женско друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
1. кај ке скитаме викендот или вечерта
2. фудбал
3. жени, кој со која зошто, кој ковал оваа и таа
4. оговарање
5. другарски саглам ремет :vozbud:

Со другари: Сегашна ситуација, кој до кај допливал, за женски, за компјутери, историја (со потесно друштво)
Со другарки: сегашна ситуција, за филозофии на животот, што би било кога би било, патувања, случки, денешна и некогашна музика, историја (со потесно друштво).

Па најчесто за фудбал,за кладилници,за искачања дали ке се пие и за жени

жени и фудбал...разбира се:)
упс и ке заборавев....музика со одреден круг на луѓе

Фудбал, па жени, па фудбал, па жени, па пиво, па фудбал, па фудбал, па пиво, па жени, па жени, па жени.................................

-дечковци, симпатии и останати машки
-излагање, пиење
-другарски муабет, совети...
-трачарење
-интерно реметење
-нега на лице и тело
-школо
-музика, филмови, книги

Vo masko drustvo(zboram za mene) abe site devojki gi vrtime vo gradot koja e dobra koja ne koja so koj, kade kako, toa mora da se ispo4ituva, zna4i glavna tema zenski
sekundarna tema - politi4kata sostojba vo Mkd mora da se iskomentira i toa posto ejj od toa zavisi me i toa eptem ni vlijae:))
tercijalna tema-fudbal so red od anglisko, spansko, italijansko germansko a vidis nikogas francusko ne sme go spomnale c c c eve novo FRAncuska liga :))))

Vo masko drustvo(zboram za mene) abe site devojki gi vrtime vo gradot koja e dobra koja ne koja so koj, kade kako, toa mora da se ispo4ituva, zna4i glavna tema zenski
sekundarna tema - politi4kata sostojba vo Mkd mora da se iskomentira i toa posto ejj od toa zavisi me i toa eptem ni vlijae:))
tercijalna tema-fudbal so red od anglisko, spansko, italijansko germansko a vidis nikogas francusko ne sme go spomnale c c c eve novo FRAncuska liga :))))
манга а

BTW

фудбал,
женски.
музика,
реметење,
козметика (кај женските)
трашарење (пак кај женските)

Од ситница како што е немање доволно канти низ градов, до градење на станбени објекти на марс.

So drugarkite
1. ogovarame
2. zborime za bivsi segasni ili bilo kakvi deckovci mazi
3. mnogu zborime za seks ne znam sto e rabotava :)

И со другарите и другарите зборуваме за се.Само што со женските повеќе за женски работи,а со машките за фудбал или некои заебанции.

Жени и како да се направат пари секако, коли и кој колку бил ебач..

Со другарки најчесто збориме за облека и машки.Стандард другарками се жали како немала дечко и ке идела во манастир.А со другарите секогаш се расправаме кој бил попаметен машките или девојчињата стандард :toe:

Прво кажуваме новости од претходниот ден,недела,саат,зависи колку време не сме се виделе,па после обавезно удираме сеир,па некои филозофии или мистерии,па малку трачарење,па малку музика,машки обавезно,дискутираме околу предностите да се биде слободен/а,па за животот,иднината итн итн итн...

Со женско друштво зборуваме за се и сешто: секоја од нас раскажува што и се случило тој ден, па малце оговарање за спротивниот пол, за тоа дека треба да ги откажеме цигарите, за школа...

Со машко друштво:за музика најчесто бидејќи тука со сите си се сложувам, па им давам совети во врска со девојки(колку што можам:smir:) со еден другар по цел ден зборуваме за филмови, заебанции и сл .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom