Најбрза домашна интернетска врска на светот

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака ако старава има 40 Гбит интернет конекција а ние имам 1мбит и почнеме да играме со неа еве на пример цс ем серверот ке падне тоес ке цркне а ем нашиот комп. ако не доволно јак да издржи исто така ке цркне ова многумина го имаат докажано

Значи вака ако старава има 40 Гбит интернет конекција а ние имам 1мбит и почнеме да играме со неа еве на пример цс ем серверот ке падне тоес ке цркне а ем нашиот комп. ако не доволно јак да издржи исто така ке цркне ова многумина го имаат докажано

Значи таа се закачува на серверот и јас се закачувам на серверот. Податоците од неа кон серверот и обратно ќе бидат побрзо пренесени за разлика од моите (нема да бидат 40Gb/s затоа што има многу тесни грла - нема шанси). Не гледам причина да падне серверот, ни да цркне мојот компјуер. Патем и 1Mb/s со соодветна латенција мислам дека е доволно за CS. Сепак колку повеќе толку подобро (како вицот за калуѓерките :pos:).

Оо значи почна Интернет 2 да се употребва то то :)

А тетка Лотберг вдовица е? Ај дознајте па може ќе се заљубам во неа....интернет лудило:vozbud:

(цитат од sasence19) Госпоѓата Лотберг, 75-годишна старица од Шведска е гордата сопственичка на 40-гигабајт врска, најбрза интернетска конекција некогаш инсталирана во приватен дом. Што кур ќе и е, таа најповеќе би сакала да е едно 30-40 години помлада.

Лол...Ех таков интернет да имав...не можам ни да замислам што се ќе направам :smir:

Нека приклучи он-нет ... да види што е брзина ... :vozbud::vozbud:

Се е џабе ваква конекција никогаш неможе да ја искористиш

Лимит на компјутерот
Интернет конекцијата не заваси само од неа
завси и од точка 1 , 2 , 3 , 4
Толкава конекција може да има само со интернет провајдерот и ништо повеќе

Guardian торентот ми урла со 13 мега и повеќе ,а не сум во Словенија

Секоја чест на бабичката:pos2:

А вакво нешто у Македонија ни на сон, овие шупациве неможат барем еден асален интернет да ни обезбедат...:tapp:

Нашиов интернет за неа ќе изгледа ко dial-up конекција :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom