Нај тапа место за излегување!

Balet! Sekogash koga kje otidam tamu se prashuvam sho majka baram tuka :lol:

Opatija,Despina,Kaj Zlate i site ostanati kafani na svetov:P

Синоќа бев у Колосеум, немав отидено одамна, која тапа станало еј...

Еј,не го вреѓај Злате . . . па тоа не е на исто ниво со Брус,Опатија и Деспина.Кај Злате се иде за да се налапаш убаво пошто има добра скара и е евтино.Едно време бев зависник од седмица ама сега сум скоро секој ден кај Злате.

posleden pat koga bev Kaj Zlate kje se ugushev od shto bese zadimeno....a ne pa da jades na takvop mesto....
Treba da se zabrani pushenje na mesta kade shto se jade...ili barem da si ima del za pusaci i del za nepusaci...
pozdrav:)

Hehe, кај можеш да му забраниш на некој да пафне цигарче после добро ждерење? Не е тој филинг без цигара.
Затоа пак измислиле бавчи, ако сакаш да бидеш на воздух...
Сфетле, ти ги откажа цигарите?

Инаку најтапа и најропачко место во Скопје?
-се што е во склоп на железничката станица.

Acid напиша:
Инаку најтапа и најропачко место во Скопје?
-се што е во склоп на железничката станица.

Леее човече кое собиралиште на дебилааана е не ми се веруе , претежно , Драчево и Пинтија а да и Сопиште......колку што знам јас .

Сакате да станете морони .... ?
Стара железничка е одговорот ! :twisted:

Идеш у кафич у Стара Ж. седнеш, слушаш Наочаре црне од Аца Лукас и гледаш фаци - сурати ала Пикасо 8)

StenmarC напиша:
Идеш у кафич у Стара Ж. седнеш, слушаш Наочаре црне од Аца Лукас и гледаш фаци - сурати ала Пикасо 8)

Песната е ОК човече турбо фолк е права ствар за дринкање али фаците не се ОК !

How1TzeR напиша:
StenmarC напиша:

Абе океј е ...ама и топот што ја пее спаѓа у класата на големи сељачишта, а и химна е на повеќето од нив :P

Аца Лукас - Лична Карта хит No. 1

StenmarC напиша:
How1TzeR напиша:
StenmarC напиша:

Абе океј е ...ама и топот што ја пее спаѓа у класата на големи сељачишта, а и химна е на повеќето од нив :P

Аца Лукас - Лична Карта хит No. 1

Се е ок али фаците не се ! дефинитивно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom