Нај-филмска атмосфера

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Која е играта со која сте влегле во филм,ви дигнала адреналин и ве вовлекла во приказната?

Значи,збориме исклучиво за атмосферата,како и она што ја прави толку посебна и добра.

Да почнам прв

1.CoD 4

img_11941_cod4_450x360.jpg

Од самиот почеток,преку одличните cut-scenes,самата акција и неверојатната графика.
Voice-acting-от беше само бонус :)

2.Splinter Cell : Double Agent

tom-clancys-splinter-cell-double-agent-20060731053851839.jpg

Самиот гејмплеј е така конципиран за да сочуствувате со Сем,да влезете во неговиот ум,да правите морални и неморални избори,а сето тоа надополнето со одличен филинг на таен агент.
A must have!

3. Devil May Cry 4

devil-may-cry-4.jpg

Игра во која можете да се опуштите пред вашиот телевизор,да уживате во едни од најдобрите cut-scenes направени некогаш,кои толку ќе ве напумпаат за акција,што едноставно не може да се опише.
Адреналин лета,Неро лета,акцијата прска од вашиот екран.

Додајте ги на тоа сите кул потези на Данте,и ја добивате DMC 4.

Има и уште,но да ви оставам простор и на вас.

Meta Gear Solid 4 дефинитивно. Па има доста cut-scenes, а некои од нив се над 30 мин. Има и доста акција. PS3 фан, без оваа игра не е PS3 фан.
metal-gear-solid-4-ss-1.jpg

+1 за ^.

+ Warcraft 3...

I definitivno toa ke bidat site cod verzii-osobeno 2kata i 4kata.
4KATA izgleda stvarno kako da si vo film!Filmski efekti ima mnogu!

Lord of The Rings - The Battle for Middle Earth

Според мене, првото место е дефинитивно резервирано за Brothers in Arms: Hells Highway. Додека ја играв single player кампањата, добивав чувство дека филм гледам, а не дека играм FPS игра.

brothers-in-arms-hells-highway-20070711101914823-000.jpg

brothers-in-arms-hells-highway-multi-003.jpg

brothers-in-arms-hells-highway-20070710105237289_640w.jpg

Нај Нај Нај Нај :) ми е Батлфилд 2 (мултиплејер зборувам), памтам останував по 6 саати на интернет само за играва.
Нешто феноменално, 32 против 32 сите луѓе сите различно мислат, ауффф.\
bf2_pc2.jpg

Второ место COD 2, (сингл плејер) цело време ми се чинеше ко некој друг да ја игра а јас само гледам ( не за џабе 7-8 пати на ветеран ја сфртив, и уште ми е интересна да ја играм).
call-of-duty-2-big-red-one-20051123102128865.jpg

Трето место COD 4 ама имаше мисии (Чернобил) кои беа досадни многу.
call-of-duty-4-g.jpg

Посебно мисијата каде што треба да го спасиш пилотот на хеликоптерот, се чуствував ко Џош Х. во Блек Хоук Даун.

Half Life 2 без збор. Ама друга која што се сеќавам ме има уфилмано GTA Vice City, на една сцена кога ја чекаш една да влезе у кола за да ја излупаш и да личи на сообраќајка.

Коа ја играв CoD4 таа мисијата кога сте 2-ца и кога сте легнати 2-цата и цела армија и тенкови минат врз вас,исто како на филм,но исто така таа мисија кога бегате исто така 2-ца со снајпери и ве брка цела армија со кучиња..пукаат незнаете кај да се свртите..бегаш неможеш да го најдеш излезот..вака стануа :vozbud:

Дефинитивно Call of duty i James bond 007 според мене до сега што сум ги играл

probajte ja Thief 1...sami vo soba, vo temno, so slusalki na usite. Ke vidite sto e film.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom