Награда „Лариса Рикелме“

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
600137_376828019032885_98827348_n.jpg

euro-2012-twitpics-day-4-85.jpg

Најквалитетното што го најдов од Франција :)

7182730239182949dd15b.jpg

Сега за сега број 1 !!! :drk::drk::drk:
Не знам како можат вакви "Уџими дубоко" типки да ви бидат број 1. Не се лоши ама далеку од број еден.

Ова е број 1 на сите времиња, не само на ова европско првенство.
untitled-7ov8ef.gif

:pipi::pipi::pipi:

Жената на Роби Кин вчера на трибина . Дека е на стадион се одлучив да ја ставам во оваа тема. Топ си е ... (y)

zbksg.jpg

Не знам како можат вакви "Уџими дубоко" типки да ви бидат број 1. Не се лоши ама далеку од број еден.

На мистер Syn не му се допаѓала воопшто и пред некој ја нарече габор,е ај сеа :D

untitled-7ov8ef.gif

Како да го направам гифов во помала резолуција, бидејќи на мобилен ми вели дека сликата е премногу голема и нејќе да ја пушти.
Типкава ми е но.1, и мора да ја имам на мобилен..:pipi:

На мистер Syn не му се допаѓала воопшто и пред некој ја нарече габор,е ај сеа :D
Се согласувам со Џимеј бе,оваа е лепотица ипол бе,дознајте и име и одма тргајте го ова Лариса Рикелме :D

А на Syn ќе му го местиме Панчета,он не е габор:pos::pos:

Што вкус ќе имавте бе, од сликиве што се стаени на темава оваа не би ми влегла ни у топ 5, прашање и за топ 10, што видовте у типкава стварно незнам...

Што вкус ќе имавте бе, од сликиве што се стаени на темава оваа не би ми влегла ни у топ 5, прашање и за топ 10, што видовте у типкава стварно незнам...

Симпатичност, убавина има нешто посебно... а не ко Лариса и другиве к*рветаани... :icon_lol:

Не дека би им простил на таквите, али Русинкава е... :love:

untitled-7ov8ef.gif

Џими бе, и ти ли сине Бруте.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 19:21 ---
fapfapfapfapfap
Ne ona gaborosanono od pogore. mrsh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom