Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен му се тесниВлатко_Русин напиша:Единствено нешто што ме нервира ..... ај прегрубо е тоа ........ што ме иритира кај Надал е тоа што секад си ги вади панталоните од гз. Инаку е одличен тенисер, но гласав за Федерер бидејќи во моментов е крал на тенисот, и го бива за сите подлоги.
И Милан е најјак очигледно, па не ме гледаш да навивам за него. :baeh:Блатко_Русин напиша:Инаку е одличен тенисер, но гласав за Федерер бидејќи во моментов е крал на тенисот, и го бива за сите подлоги.
ако надал е крал на земја, федерер е цар - император за него
Прв сет - два брејка и на надал и на федерер (израмнета игра, во тај брејк 9/7)
втор сет - надал направи брејк (6/4, надал израмни)
трет сет - нема брејк (израмнета игра во тај брејк отиде сетот)
четвр сет - тука се виде кој е кој2брејка на Надал (!!!) 6-2
пет сет - ногата на надал не можеше да издржи(повреда), очигледно беше дека не трчаше по топките
Сепак мислам дека повредата го спречи надал да го освои Вимболдон
Честитки за федерер, и самиот изјави дека имал среќа во натпреварот...искрено од него![]()
Тоа го напишав и се ришив да го анализирам мечот
Ако го гледаше мечот во решавачкиот сет ке видеше дека е повреден, а не сака да збори дека ке мислат се правда...го гледаше како сервира ? трчаше по топките или ги гледаше само ?
А и те молам не ми мешај ПОВРЕДА СО ЗАМОР....
Џокович последните 2меча му траеа 9 ипол саати!!! и можеш ти за 3дена да изиграш 11саати на терен ? јас се изморив што ги гледав а камо ли да играми затоа го предаде џокович...ЗАМОР