Има право дечкото. И кога изнесуваш контра мислење ти требаат и контра аргументи. Но бидејќи си стандард необразован и интелектуално неразвиен, знаеш само да пишуваш претпоставки дали некој е во право или не.
Принципот на обраќање ти е стандард уличен сленг со желба да звучи интелигентно. Но звучи ништо поразлично од Латас конверзација. Те молам прочитај неколку книги во слободно време.
-----------
Нема право дечкото.
Тој го нарече

,местото каде што јас го наоѓам мирот..
Автоматски ме навредил..Од кога христијаните го наоѓаат мирот во гомна?
"Каде и да се свртиш никнуваат верски објекти како печурки?"
-Точно,но за која вера?Нека потенцира.Од 2001 па навака некој анонимен има дигнато 200 џамии низ цела Македонија.
Цркви?Па не верувам дека се повеќе од десет..И уште толку реновирани..
"На крај што се чудите,државава не е од вчера отидена во "ПИЧКУ СЕКС"<."
-Не се чудиме,токму заради ваквите луѓе што се збунети и што живеат во заблуда државата е отидена во пичку секс..
"Сите што јаделе гомна дека нема радикален ислам во Македонија,pozdrav4e.."
-Ајде бе те молам,па само радикалните исламисти јаделе гомна дека нема радикален ислам..Кој абсурд,зошто воопшто да го напише тоа..
..
Знам да пишувам претпоставки,затоа се измислени..Ама во овој случај не претпоставував ништо..
Принципот на обраќање ми е стандард уличен сленг,тоа е точно..Ја сум дете од улица,пораснато во реалноста..
Латас матас конверзација..

Секако,слободното време го трошам на улица..Ниедна книга нема да ме научи толку добро како што може да ме научи улицата..
А сега ќе те молам да ми дадеш контакт инфо,за да видам дали навистина си толку бистро човечко суштество вака во живо,и дали ќе можеш да ме гледаш во очи додека ја кажуваш оваа половина реченица:
Но бидејќи си стандард необразован и интелектуално неразвиен