- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.105
- Поени од реакции
- 15.069
Не ти кажувам, сам најди превод.
ете превод.......ако те прашав не ти зедов кило песок од плажата во КукесПрогласување независност за Косово.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти кажувам, сам најди превод.
ете превод.......ако те прашав не ти зедов кило песок од плажата во КукесПрогласување независност за Косово.
ете превод.......ако те прашав не ти зедов кило песок од плажата во Кукес
иам негасена вар...за тебе гратис....А што мислиш ти, јас да се замарам со тебе кога си толку глуп, кој па од очигледно нешто бараш превод. Да не сакаше и целата декларација да ти ја преведам на македонски, за ти да го сватиш.
За песок дојди ќе ти давам уште 10 кила.
dete, ma sto ti e be?исто вака и грците за Македонците кои сакаа да ги посетат гробовите на своите предци во Егејска Македонија
Косово е самопрогласена држава....од правен аспект е протекторат на ОН од 1999та
а да ги остави своите сонародници на цедило?
па и Косоварите ги поддржуваа Македо-Албанците во 2001ва...да не ги заборавиме овчарите кои често навлегуваа на Македонска територија
тоа е етничко чистење.......пробано на Косово и Македонија
немојте вие Шќиптарите од Македонија да ги браните Косоварите од Србија
падобранец...
имаше...но беше нападната од Америка...без потполна согласност од НАТО
или па Алибабанците кои дојдоа од денешен Азербејџан.....ако бевте Илири ќе се викавте Илири....немаше да се викате Шќиптари, Арнаути, Арбанаси, Албанци, Косовари
го зеде.........пиштолот и пополека се спрема за самоубиство....
Крат ти е или КРАП (сра*е) или кратенка од Кратер.....можеби има дупка во мозокот.....и му тиши
Аљбанци оче да го пука од мука.....
заљапај го мори.......он че ти го шаље по ДХЛ некој орган........
*
**
![]()
kako li mozese da ja zaboravis cameria
абе како можеш да го заборавиш Азербејџанdete, ma sto ti e be?
--- надополнето: Aug 5, 2011 1:00 AM ---
kako li mozese da ja zaboravis cameria
Потполно се сложувам со ова што го напиша и јас мислам така.Но никој не разбира (како во случајот со Косово и Србија) зошто поголем дел од Македонците ги бранат Србите.Јас пишувам за бакнежи и поздрави праќам до Србија ти велиш омраза :Р , па дури и пофалби за спортскиот дух кај србите , србинот го прогласив за најбрз човек на свет.
Има причини и за омраза , како албанец имам доста причини , па и да сум македонец би имал причина да ги мразам овие како Милојко кои ни носат хорор видео клипови , причините зошто еден македонец би ја мразел српската власт се (не се хроношолки подредени) :
- Непризнавање на МПЦ
- Прохор Пчински
- Вранишковски
- Далаверски , се бара во Македонија , се чува од Србија
- земањето на оружјето од касарните.
- терањето на македонските војници да војуваат за срските интереси во Хрватска ... (колку загинаа? 70-100)
- сојузништвото со Грција, правењето планови за поделба на Македонија меѓу нив.
- Правењето нереди во Македонија , преку нивните тајни служби кои контролираат политичари и новинари , сакаат од античкиот македонец да створат србомански народ.
- Шешел кој велеше дека Македонија е дел од Србија.
- Со нивните воени апетити и наштетија на Македонија на економски план , лош сосед , ембарга и бомбардириња.
Секако дека има и многу други причини.
Србија нека ја брани својата територија, но нека не чепка на туѓа, а тоа се границите на Република Косово.
И немојте тука вие србомани да ми изигравате дежурни адвокати на Србите.
Не србомани... АНТИ-косовари/ мислам дека е соодветен израз^ naucete se deka tie ne se srbomani, srbi se, mnogu ednostavno
Море ја да се питам
мразам кога се согласувам со Луди Милојко.......Море ја да се питам
абе како можеш да го заборавиш Азербејџан
![]()
ама Илириве се од таму.....ако воопшто се Илири.....тоа не е тема на дискусија....не за џабе Римјаните го нарекувале Азербејџан АлбанијаМоре, Азербејџан е баеги богата земја![]()
Реална ти е оваа твоја прогноза .eden jasnovidec vaka mi kaza...vaka ke bide republika Srpska i severno Kosovo ke se spojat so Srbija, Kosovo zapadna makedonia ke se spoi so Albania, a Skopje ke bide ko Bejrut, ovoj del ke se soedini ss Blgaria.
reality check...Ако Косово се осамостои ....