На северот на Косово напнато

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Тадич педерчина тешка, го ебе цел свет у уста

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде вака србине. Која светска историја? Автор, цитати, параграф, нешто имаш?

А гледам и Скендербег си го споменувал, да не ми кажеш на пп дека и тој бил србин, па да биде врв на сите глупости што ги изнатреска.

Такви муабети не тука, и не со мене, најди си некое детиште(србоман) од Македонија и него раскажи му, за вашите (не)славни победи, што ги имате.
Немаше да ти го кажам тоа, ама не верувам дека ти си прочитал нешто за тој херој, само знаеш дека е ваш, ќе ти кажам само дека мајка му е Србинка, принцеза, а дедо му на Ѓерѓ, бил Албанец, но и му служел на царот Душан, имам слика во компјутер, не знам како да ја поставам,грбот на Castriotich. Нишо националистичко само нешто од историјата. А би ти набројал сега сите славни победи, ама неќам до толку оф топик да идеме :) Посебно не со човек кој припаѓа на нација создадена по светска војна, на поклон од европа :)
--- надополнето: Aug 4, 2011 5:45 PM ---
ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, ma aj odjebite, nisto vredno ne ste imale nitu imate
Проблемот е што овоа си го научил да збориш само : ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, а на пример да ми објасниш нешто такво не знаеш, одјебите немој овде не е дозволено, и пиши кирилица, ако јас можам можеш и ти

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Немаше да ти го кажам тоа, ама не верувам дека ти си прочитал нешто за тој херој, само знаеш дека е ваш, ќе ти кажам само дека мајка му е Србинка, принцеза, а дедо му на Ѓерѓ, бил Албанец, но и му служел на царот Душан, имам слика во компјутер, не знам како да ја поставам,грбот на Castriotich. Нишо националистичко само нешто од историјата. А би ти набројал сега сите славни победи, ама неќам до толку оф топик да идеме :) Посебно не со човек кој припаѓа на нација создадена по светска војна, на поклон од европа :)
--- надополнето: Aug 4, 2011 5:45 PM ---

Проблемот е што овоа си го научил да збориш само : ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, а на пример да ми објасниш нешто такво не знаеш, одјебите немој овде не е дозволено, и пиши кирилица, ако јас можам можеш и ти
stom gledam pisuvas skenderbeg bil srbin, nimalku cudno ke e da kazes gospod bil srbin, treba li da objasnuvam nesto tuka?
--- надополнето: Aug 4, 2011 6:28 PM ---
Тадич педерчина тешка, го ебе цел свет у уста

stvarno tezok peder e majka mu, ima da go kolime, srbija na vrv da bide, plamen i siluvanja sekade, da gi e**me Albancite, da gi masakrirame site, ajmoooooo........................
kade otidnaa site?:confused:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Тргнете ми ги пред очи овие авиони и тенкови , пошто хорор гледам.

Гледам пепел , исто како во 99-та , не смееја ни да ги дигнат у воздух да се спротивстават , среќа у несреќаза србите во 99-та се дозна дека најбрзиот човек на светот бил србин , тој кој успеа да побегне од америчка ракета ахахаха.

Вашите оружје се послаби од оружјето на Хашим Тачи , а тоа оружје е неговиот бакнеж , со еден бакнеж ви ги пеплосаа оружјата со све војниците, ехеехехе Гудбај Србијо.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Дали тоа читам омраза кон Србија во овој пост? и зошто?
Јас пишувам за бакнежи и поздрави праќам до Србија ти велиш омраза :Р , па дури и пофалби за спортскиот дух кај србите , србинот го прогласив за најбрз човек на свет.

Има причини и за омраза , како албанец имам доста причини , па и да сум македонец би имал причина да ги мразам овие како Милојко кои ни носат хорор видео клипови , причините зошто еден македонец би ја мразел српската власт се (не се хроношолки подредени) :

- Непризнавање на МПЦ

- Прохор Пчински

- Вранишковски

- Далаверски , се бара во Македонија , се чува од Србија

- земањето на оружјето од касарните.

- терањето на македонските војници да војуваат за срските интереси во Хрватска ... (колку загинаа? 70-100)

- сојузништвото со Грција, правењето планови за поделба на Македонија меѓу нив.

- Правењето нереди во Македонија , преку нивните тајни служби кои контролираат политичари и новинари , сакаат од античкиот македонец да створат србомански народ.

- Шешел кој велеше дека Македонија е дел од Србија.

- Со нивните воени апетити и наштетија на Македонија на економски план , лош сосед , ембарга и бомбардириња.

Секако дека има и многу други причини.

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.042
Поени од реакции
83.481
^ Све е ова точно, но ако си објективен ќе знаеш дека покрај оваа има Македонецот иста таква листа и за вас.
Доста не задолживте, да не се лажеме. И продолжувате секојдневно да си ја надополнувате листата.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Реџепи: Секој кој ја крши процедурата за влез, му се заканува апсење
исто вака и грците за Македонците кои сакаа да ги посетат гробовите на своите предци во Егејска Македонија
Kosovo e DRZAVA, i ima pravo kako sekoja drzava da ja brani svojata teritorija..
Косово е самопрогласена држава....од правен аспект е протекторат на ОН од 1999та
Тачи со обвинувања до Србија дека ги поддржува тензиите во северно Косово
а да ги остави своите сонародници на цедило?
па и Косоварите ги поддржуваа Македо-Албанците во 2001ва...да не ги заборавиме овчарите кои често навлегуваа на Македонска територија
Abe ke laat uste malku tamu na severot na Kosovo i posle ke si odat kratko ke bide ;)
тоа е етничко чистење.......пробано на Косово и Македонија
Србија нека ја брани својата територија, но нека не чепка на туѓа, а тоа се границите на Република Косово.
И немојте тука вие србомани да ми изигравате дежурни адвокати на Србите.
немојте вие Шќиптарите од Македонија да ги браните Косоварите од Србија
^ naucete se deka tie ne se srbomani, srbi se, mnogu ednostavno
падобранец...
Во ред, велиш Србија има право да ја брани својата територија, Косово за тебе не е нејзина територија, ок е тоа. А дали имаше право да го брани пред да се отцепи ?
имаше...но беше нападната од Америка...без потполна согласност од НАТО
neka mislea kanibalite za toa, pred da se otselat od karpati
или па Алибабанците кои дојдоа од денешен Азербејџан.....ако бевте Илири ќе се викавте Илири....немаше да се викате Шќиптари, Арнаути, Арбанаси, Албанци, Косовари
epa ako eden neciviliziran ti zema drzava od race(oti neli kosovo bese srpska pokraina) togas sto kazuva toa za tebe ? :cenzura:
--- надополнето: Aug 4, 2011 3:01 PM ---
pa gledav vojvoda i pretpostaviv deka od tetovo, ami nemalo vrska so grupata toa, ami togas mora bugar da si, aj nema vise da repliciram da ne ide temata u trista mater.
vazno e Kosovo leka poleka gi zema rabotite vo svoi race
го зеде.........пиштолот и пополека се спрема за самоубиство....
Ти од Кратово си?
Крат ти е или КРАП (сра*е) или кратенка од Кратер.....можеби има дупка во мозокот.....и му тиши
^ aj objasni malce, sporeduvaj sto napravile srbite so vekovi (ako znaes) i sto pravat albancite sega
Аљбанци оче да го пука од мука.....

заљапај го мори.......он че ти го шаље по ДХЛ некој орган........

*
**

Kajgana Shop

На врв Bottom