point?LoL
Немој! Не оди натака! Неќеш, верувај!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHAМоре ја да се питам
Немаше да ти го кажам тоа, ама не верувам дека ти си прочитал нешто за тој херој, само знаеш дека е ваш, ќе ти кажам само дека мајка му е Србинка, принцеза, а дедо му на Ѓерѓ, бил Албанец, но и му служел на царот Душан, имам слика во компјутер, не знам како да ја поставам,грбот на Castriotich. Нишо националистичко само нешто од историјата. А би ти набројал сега сите славни победи, ама неќам до толку оф топик да идеме Посебно не со човек кој припаѓа на нација создадена по светска војна, на поклон од европаАјде вака србине. Која светска историја? Автор, цитати, параграф, нешто имаш?
А гледам и Скендербег си го споменувал, да не ми кажеш на пп дека и тој бил србин, па да биде врв на сите глупости што ги изнатреска.
Такви муабети не тука, и не со мене, најди си некое детиште(србоман) од Македонија и него раскажи му, за вашите (не)славни победи, што ги имате.
Проблемот е што овоа си го научил да збориш само : ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, а на пример да ми објасниш нешто такво не знаеш, одјебите немој овде не е дозволено, и пиши кирилица, ако јас можам можеш и тиajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, ma aj odjebite, nisto vredno ne ste imale nitu imate
stom gledam pisuvas skenderbeg bil srbin, nimalku cudno ke e da kazes gospod bil srbin, treba li da objasnuvam nesto tuka?Немаше да ти го кажам тоа, ама не верувам дека ти си прочитал нешто за тој херој, само знаеш дека е ваш, ќе ти кажам само дека мајка му е Србинка, принцеза, а дедо му на Ѓерѓ, бил Албанец, но и му служел на царот Душан, имам слика во компјутер, не знам како да ја поставам,грбот на Castriotich. Нишо националистичко само нешто од историјата. А би ти набројал сега сите славни победи, ама неќам до толку оф топик да идеме Посебно не со човек кој припаѓа на нација создадена по светска војна, на поклон од европа
--- надополнето: Aug 4, 2011 5:45 PM ---
Проблемот е што овоа си го научил да збориш само : ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, а на пример да ми објасниш нешто такво не знаеш, одјебите немој овде не е дозволено, и пиши кирилица, ако јас можам можеш и ти
stvarno tezok peder e majka mu, ima da go kolime, srbija na vrv da bide, plamen i siluvanja sekade, da gi e**me Albancite, da gi masakrirame site, ajmoooooo........................Тадич педерчина тешка, го ебе цел свет у уста
Дали тоа читам омраза кон Србија во овој пост? и зошто?ехеехехе Гудбај Србијо.
Јас пишувам за бакнежи и поздрави праќам до Србија ти велиш омраза :Р , па дури и пофалби за спортскиот дух кај србите , србинот го прогласив за најбрз човек на свет.Дали тоа читам омраза кон Србија во овој пост? и зошто?
исто вака и грците за Македонците кои сакаа да ги посетат гробовите на своите предци во Егејска МакедонијаРеџепи: Секој кој ја крши процедурата за влез, му се заканува апсење
Косово е самопрогласена држава....од правен аспект е протекторат на ОН од 1999таKosovo e DRZAVA, i ima pravo kako sekoja drzava da ja brani svojata teritorija..
а да ги остави своите сонародници на цедило?Тачи со обвинувања до Србија дека ги поддржува тензиите во северно Косово
тоа е етничко чистење.......пробано на Косово и МакедонијаAbe ke laat uste malku tamu na severot na Kosovo i posle ke si odat kratko ke bide
немојте вие Шќиптарите од Македонија да ги браните Косоварите од СрбијаСрбија нека ја брани својата територија, но нека не чепка на туѓа, а тоа се границите на Република Косово.
И немојте тука вие србомани да ми изигравате дежурни адвокати на Србите.
падобранец...^ naucete se deka tie ne se srbomani, srbi se, mnogu ednostavno
имаше...но беше нападната од Америка...без потполна согласност од НАТОВо ред, велиш Србија има право да ја брани својата територија, Косово за тебе не е нејзина територија, ок е тоа. А дали имаше право да го брани пред да се отцепи ?
или па Алибабанците кои дојдоа од денешен Азербејџан.....ако бевте Илири ќе се викавте Илири....немаше да се викате Шќиптари, Арнаути, Арбанаси, Албанци, Косовариneka mislea kanibalite za toa, pred da se otselat od karpati
го зеде.........пиштолот и пополека се спрема за самоубиство....epa ako eden neciviliziran ti zema drzava od race(oti neli kosovo bese srpska pokraina) togas sto kazuva toa za tebe ?
--- надополнето: Aug 4, 2011 3:01 PM ---
pa gledav vojvoda i pretpostaviv deka od tetovo, ami nemalo vrska so grupata toa, ami togas mora bugar da si, aj nema vise da repliciram da ne ide temata u trista mater.
vazno e Kosovo leka poleka gi zema rabotite vo svoi race
Крат ти е или КРАП (сра*е) или кратенка од Кратер.....можеби има дупка во мозокот.....и му тишиТи од Кратово си?
Аљбанци оче да го пука од мука.....^ aj objasni malce, sporeduvaj sto napravile srbite so vekovi (ako znaes) i sto pravat albancite sega
Тадич педерчина тешка, го ебе цел свет у уста
превод на вториот...мислам на насловот на клипот....
Не ти кажувам, сам најди превод.превод на вториот...мислам на насловот на клипот....
Прогласување независност за Косово.превод на вториот...мислам на насловот на клипот....