На колку години се „зедоа“ вашите родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување

На колку години се зедоа вашите родители?

• До 20...

Гласови: 24 6,7%
  • 20-25

Гласови: 189 52,9%
  • 25-30

Гласови: 131 36,7%
  • 35+

Гласови: 13 3,6%

• Вкупно гласачи
    357
Мајка ми 21, татко ми 25.
Многу рано и за двајцата, мајка ми со сестра ми во количка предавала испити, се` уште биле нестабилни личности, со неоформени погледи за животот, без никакви сигурности за иднината.
Можеби затоа немаа среќен крај, шознам јас.

Премногу рано.Мајка ми имала само 19 години,татко ми 21-22 незнам точно,ама направиле огромна грешка...Незнам што се брзале толку,животот бил пред нив ама ајде...Љубов викаат.:toe:

Татко ми имаше 35 а мајка ми 25 кога се зедоја :)

знам дека почнале да одат коа мајка ми имала 16 а татко ми 19-20...шо е многу чудно за мене...јас неможам да се замислам на оваа возраст да сум со некој до крај на живот не дај боже...па и нив им се скурчило заедно па затоа сеа се разделуваат

Презерватив жал ми е затоа што го прочитав. Енивеј мајками била 25 а татко ми 29 години кога се земале. Јас мислам дека е тамам време :toe: :toe: :toe:

На 28 иако биле заедно уште од 20 години, ама сакале да ја искористат младоста во шетање бидејќи и двајцата се алпинисти, па се пентареле по високи врвови, откривале нови пештери и такви работи, а бракот и семејството го оставиле за малку подоцна :smir:

На 28 иако биле заедно уште од 20 години, ама сакале да ја искористат младоста во шетање бидејќи и двајцата се алпинисти, па се пентареле по високи врвови, откривале нови пештери и такви работи, а бракот и семејството го оставиле за малку подоцна :smir:
Ги оставиле вистинските пештери и врвови за подоцна :smir:

мајка ми имаше 32 татко ми 31. Иделе долго можеби некои 7-8 години и 2 -3 години верени. Завршија и двајцата факултет мајка ми електро татко ми безбедност. Се прошетаа имаа своја стална работа и свој покрив над глава. Ме направија мене видов бел свет и семејната идила заврши после 5 години брак, со починувањето на мојот татко. Се на се кога ќе ја прашам мајка ми, има убаво сеќавање и спомени кои траат вечно.....

Мајка ми 20,татко ми 27:)

Мајка ми имала 20 , а татко ми 25.Жалам што била луда да се омажи толку рано...Но , нема назад :pipi:

Татко ми: Не си ти ко мене нема да се заебеш...јас не направив кеш направив дете на 20...

Он Топик....Биднала грешка па така да...мајка ми 20 татето 21 :baeh:

мајка ми на 27 татко ми 25:vozbud: го прелажала можеби:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom