На кој политичар најмногу му верувате

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување

НА КОЈ ПОЛИТИЧАР НАЈМНОГУ МУ ВЕРУВАТЕ

• Вкупно гласачи
    56
Си верувам само себеси Не сум стаен на листата нишо не праеме

Не си стаен на листата значи спаѓаш во тие што не се наведени. :wink:

Fala so ja dodadovte opcijata ama veke glasav pa ne mozam pak haha.Dobar politicar e Vanco Shehtanski.

Garfield напиша:
На Силвио Берслускони. Ем лопов, ем политичар, ем краде, ем на народот му дае и дава.
Samo imeto ti e pogreseno Trebalo da go staves Brane ali ovaj nasio ne e lopov on e mafijas , u sekoj slucaj ja sum za nego .

Po se izgleda deka treba najmnogu da mu veruvame na Verushevski,covekot nikogash ne laze iako malku zboruva a ako pocne da zboruva site se plashat od vistinata shto ke ja kaze.

ABC напиша:
Po se izgleda deka treba najmnogu da mu veruvame na Verushevski,covekot nikogash ne laze iako malku zboruva a ako pocne da zboruva site se plashat od vistinata shto ke ja kaze.

:pishtoldz .......

inaku glasav za Gruevski......

ABC напиша:

za zal verushevski ne e politicar.

mozebi na liljana popovska ali ke vidime seuste nikoj ne moze da go zameni vo moite uspomeni i dobri sekjavanja JOSIP BROZ TITO

Abe kako Verushevski ne e politicar?Toj ti e najgolem politicar na site vreminja vo Makedonija.Se smenija garnituri politicki partii,imashe "premini" od edna vo druga,se ispokaraa do kocan,otstapija od samiot vrv na nekoja politicka partija, no "slavniot" Verush si ostana na svoeto mesto bez pritoa da dade nekakvi rezultati osven po nekoja izjava od tipot: -Ke kazam!

ABC напиша:
Abe kako Verushevski ne e politicar?Toj ti e najgolem politicar na site vreminja vo Makedonija.Se smenija garnituri politicki partii,imashe "premini" od edna vo druga,se ispokaraa do kocan,otstapija od samiot vrv na nekoja politicka partija, no "slavniot" Verush si ostana na svoeto mesto bez pritoa da dade nekakvi rezultati osven po nekoja izjava od tipot: -Ke kazam!

a dali nekogas e obelodeneta negovata partiska kniska dali nekogas bil kandidat za pratenik , gradonacalnik ili pak bil minister.covekot mozebi se ponasa i deluva kao politicar i negovata rabota e tesno povrzana so politicarite no sepak ne e politicar... toa mora da se razgranici.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom