- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
вакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб![]()
Дали се на програмата „размена на студенти“ “тие од Ливерпул“?
Дали во Англија испративме од Турново?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб![]()
Ортак......имам и јас многу. Ама сега на факс ниеден не ми идивакви пациенти од ливерпул си имам ехееее си ги мачкам на леб![]()
Да да.....и од Англија во Турново. Без гајлеДали се на програмата „размена на студенти“ “тие од Ливерпул“?
Дали во Англија испративме од Турново?
лелеееееее има ли некој бе што ке оди на градежен или сам ке сум![]()
xaxa pa nema nikoj kako so gledam zaintresiran za nakj tamuШто е бе толку леликање?
xaxa pa nema nikoj kako so gledam zaintresiran za nakj tamu![]()
a od kaj znaish deka geodezija ke odamГеодезија секако малку се примаат 40-50.
xxaxa epa super aj kazi mi cim si vidovit dali ke me primat so 80 poeni na geodezija
xxaxa epa super aj kazi mi cim si vidovit dali ke me primat so 80 poeni na geodezija![]()
Би требало.[/quokeklele stvarno cudno mi dojde koga pogodi deka ke odam na geodezija a ne te ni znam ali slucajnostБи требало.i dali znaes neso poveke za geodezija ??
lele stvarno cudno mi dojde koga pogodi deka ke odam na geodezija a ne te ni znam ali slucajnosti dali znaes neso poveke za geodezija ??
Сакам Нешо да прашам планирам д аидам на градежен факултет отек -геодезија па дали има некој запознаен како оде со колку поени приимат во државна квота јас имам 82.005 би ем примале ли ?
Многу ме заеба математикава шо полагав ме уништи целосно ми ги скина сите поени ЧД