На какви очи најчесто „паѓате“ ?

На зелени , на кафеави i svetlo kafeavi и на светло сини , така накај тиркизни малку

На такви што се две на број, не ме влечат киклопи.
Што се наоѓаат под челото врз носот и што ме гледаат најубаво на свет.

Боја, може и розеви да се ако им чини. Форма- коси јапански, големи, мали, какви и да се. Очите не се важни, погледот што го проектираат е. :)

На светло зелени.... и на некоја плава боја помешана со малку жолто..... ммммм :smir:

темно кафеави.
ах паѓам(читај: се палам:)) на такви очи.
најдлабок,најискрен поглед.

Немам некој одреден тип баш. Еве да речеме дека повеќе ме влечат светли очи.

Дефинитивно на сини очи..."Паднав" на сините очи на едно сеху типче од форумот:kesa:

Паѓам на шарени и длабоки проникливи очи :pipi:

сакам големи очи со големи трепки по можност ама и немора битно очите да се големи, а бојата не ми е важна :pipi:

Хмм, кога ќе размислам би рекла дека до сега имам "паѓано" на кафеави очи, ама кога ќе размислам пак најмногу ми се допаѓаат темни очи, без разлика на бојата...

не ја глеам многу многу бојата...но важно е да имаат шмек :)

ne pagam na ochi, posho so ochi i slika ne se brka rabota, megutoa najveke mi se dopagaat zeleni ochi i sini, ustvari zavisi od nijansata nekoi imaat prekrasni sini ochi-kako laguna, nekoi imaat magichno zeleni, kako proletna poljanka se zavisi od crtite na liceto dali se vo sovrshen sklad so bojata na ochite i formata sekako ima uloga

крупни, зелени или светло кафени очи.

Не „паѓам“ на бојата, „паѓам“ на погледот! Било која боја на очи ми е убава, и зеленко, плаво, црно око уф! А светло кафеаво ОМГ! :pipi:
Понекогаш ми паѓа во очи: светли очи-темна коса или обратно :vozbud:
Ама сепак, погледот!! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom