На какви очи најчесто „паѓате“ ?

нежни , мили , топли , слатки , неодоллуви , заводливи , секси , предизвикувачки , романтични , егзотични , најпосакувани ПЛАВИИИИИ ОЧИИИИИ...ммммммм:vozbud:

кога би морала да одбирам ајде ќе речам плави ,ама не ми се важни само очита за да мора да се заљубам

Порано сините ми беа слаба точка, но сега паднав на кафеави :back:

зелени се очите на кои јас паѓам, посебно во комбинација со долга црна коса :vozbud:

Зелени очи + црна косичка...уффффффф.Ама иако мн ја сакам ова комбинација не е ништо страшно да имат чоекот плава коса :wink:

Повеќе паѓам на начинот на кој ти очи ме гледаат, бојата не е пресудна, иако највеќе сакам зелени или темно сини очи

Зелени очи + црна косичка...уффффффф.Ама иако мн ја сакам ова комбинација не е ништо страшно да имат чоекот плава коса :wink:

Ели4ка ми се пушташ?

Обожавам кафеави очи,темни по можност:pipi:

Сакам плави и темно кафеави очи...пошо имам темно зелени,глупо ќе ми е да се пулам во некој со исти очи

Крупни, ко на Бијонсе.
green%20eyes_4814f10bd3d28.jpg

Вакви? :icon_lol:

Јас паѓам на очи што ме сопнуваат. :uvo:

на зелени дефинитивно ... најфпечатливи ми се ... ги обожавам ... :vozbud::pos2:

ма не гледам боја...сепак мн сакам онаке ситни црни очи..кои со поглед те убиваа..јамиии....(сум нашла таков..тралалала:baeh:) :pos2::pos2::pos2::pos2:

На зелени сигурно паѓам!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom