На кафе!

Јок,повеќе го сакаш Кофеинот и дружбата него што го сакаш Кафето :)

:pos2: Тrue. Али ако ми беше до кофеин ќе испиев Кока Кола на пример, а не кафе.:smir:
како и да е, не можам без кафето, и дружбата оф корс!

Mnogu retko po kafici,povekje domasna atmosfera a ako e iskacanje preferiram restorance nego kafic:salut:

Шизик си ако смуваш некоја со кафе од флипер, а не да ја частиш нес у Тренд.

Кафе-мојот единствен омилен порок...Кафе со пријатели ,тоа е за мене незаменлива сатсифакција,не можам без доза кофеин и доза муабет со нив.:)

Hmmmm,ne pijam bas kafe od pricina sto go narekuvaat porok,hehehe,ama posle ovie ubavi zborovi za kafeto sto gi kazavte ke me stavite vo iskusenie:O:O:O :):):):)))))

Kафето е најдобрата работа шо можи да му се случи на човек... така да ич не се замарам со бројќи цифри. Имам прилика да пијам кафе, пијам. Не пребирам време, место, ама затоа одбирам со кој би пиел.
XX време подоцна...

уште останувам на истото. Кафе си е кафе!

Го љубам кафето!Обожавам да го пијам сама со испружени нозе на тераса на ова убаво време уз цигара и лајт музиче, обожавам да го пијам со пријателите било во кафич било земено од автомат па на некоја од маалските клупи а особено обожавам со мама кај мене у соба коа го пиеме уз интересни муабети:)))

Gladius колку прашања кака во МВР да работиш бре?

3-4 пати во неделата. Со добро друштво и добар муабет се останува по 2 саати. Дури не се поминат сите теми станвење нема. :)
Обично петок сабота недела е шема и тогаш се најголемите гужви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom