На девојките не им треба факултет

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш имплантанција...или нешто така:pos2:

Yep, ги смешав поимите:pos: Но стварно, ваква глупост не сум прочитала одамна, кое размислување го има девојкава значи... :tapp:

Хаха...секоја девојка треба да се омажи со богато машко оти таа сака да живее како принцеза ! :nesvest:

Јас предлагам темата да оди во ЧЕК ДИС АУТ !

Ами ако не најдат некој богат? Тогаш сакат неќат ќе работат:pos2:

Ова е ипак за у чек дис аут:)

Летамеее wacky

od denes ne idam veke u skolo.Tocka! ima li tuka nekoj bogat decko?:pipi:
:pos: :pos: sto se nema da procitas

Шопингот не е хоби. Шопингот е фул-тајм работа.:lutko:

И француски маникир и тинтрање рулз. Умрете неверници.:icon_lol:

Какво размислување...катастрофа...уште ли има луѓе што размислуваат вака :lud: едноставно без зборови ме остави текстов...

~*~

Зошто ооо зошто не сакам да се омажам?
Зоооошто?:cry::cry::cry:
Ќе нема кој да ми го плаќа маникирот и педикирот и по 10 год. лифтингот!:smiz:

Ауууу .... аман беее....и секој ден оваа планира да оди во шопинг и да си ги средва ноктите? И то ке и бидат главните цели во животот...ц ц ц ц...Бог да чува.Па и секоја вечер сакала на вечера да оди.Хе хе хе хе хе хе.

12025224781pv0.jpg

Во името на Никола ја барам за жена:smir:

Е баш вака размислуваат американките! ништо ново барем не за мене! Главна цел во животот им е да се омажат да има кој да ги издржува..... а пусти закони американски како ја штитат жената немате појма.... после остварената главна цел како втора на листата е да родат дете. е баш тогаш мажот им заглавил усште едно 18 години без разлика дали ќе останат во брак или не! затоа на крај краишта не им треба колеџ или факултет....тоа е генетско знаење оди од колено на колено, од мајка на керка :pos2:

ооо греоте са бе ауф незнам вака како размилуваат па јас додека не завршам факултет не се мажам па незнам што да биде и од кој ќе го завршам па ќе се мислам сигурна сум во тоа дали да се омажам!!не им требало на девојките факултет!!ајде беее глупости.

Новинаркава што го напишала текстов, нека земе пиштол и нека се убие. Абе Бог да чува, ама и да брани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom