На девојките не им треба факултет

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Локација
40 miles from the sun
Се мислев темава во чек дис аут да ја отворам, но сепак ова е женска психологија нели?
Ако треба преместете ја.
А сега читнете го ова, побарав низ архива и не видов дека некој веќе го нашол ова.

Сигурен сум дека ако се се сведе на црно бело, девојките навистина вака размислуваат.:pos:

12025224781pv0.jpg

Паразит!
Седи молим те. Да седам дома и да џаболебарам? Тај филм нечеш гледати.

I dont think college is necessary because girls need to be girls and get their nails done or go shopping

sto se nema da procitas...
a koga podobro ke razmislis... pa i stvarno go imaat ova razmisluvanje :)
samo sto kaj nas gi nema tolku tie uslovi
hahah

Некои луѓе навистина сеуште не му кажале збогум на 20-тиот век...:toe:

Точно е ова, ама важи само за глупите мажи, и уште поглупите жени! (зборам конкретно само за извадоков од весник)

WTF???
Текстов е бла бла бла блааа... :uvo:
Ова да не е од времето коа учеле машки и женски во посебни школи во Америка, од кои женските стекнувале образование во школите како да бидат добри домаќиники и чекале да се приредат игранки за да најдат мажи да се мажат и излезат од школото? :tapp:

Значи кога ќе избацат новинариве некој ваков текст... :tapp:

Некои луѓе навистина сеуште не му кажале збогум на 20-тиот век...:toe:
Дефинитивно...Па кога ќе размислиш подобро, мажите се поголеми паразити за овој век. :pos2:

Аман што се нема да видам :nesvest:
Како бе не ни треба факултет?Бог да чува.Ќе дозволи некој маж да ринта по цел ден а жена му само да седи дома и да ги троши парите?Пардон и ќе ги турпија ноктите,како можев да заборавам еден толку важен детаљ.
А сиромашните мажи,тие што ќе прават?Лелееее,која будала го напишала ова.
А ако некоја девојка не сака да се мажи,таа што ќе прави во животот,ќе ги јаде ноктите?
Девојките требале да гледаат деца,како да не...

Лелеее, не ми се верува дека сеуште има луѓе на планетава кои така размислуваат.Да, секоја девојка сонува за својата свадба, ама никогаш не сум ни помислила после средно одма да се омажам и ајде деца, фамилија.сакам да учам, да бидам способна сама да се издржувам..ее десетка на факс, или прва плата, да го пропуштам сето тоа за што?за да чувам деца.не ме гледаат мене во тој филм:nenene:...бог да чува, заостанати луѓе

Зини земјо голтни ме...ти се вика работава.Значи што се нема на овој црни свет :tapp:.Свашта.

На новинаркава и треба трансплатација на мозок, пошто очигледно го нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom