На денешен ден (лично):)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Samara напиша:
raskinav so deckoto...

Ај ќе биде нешто меѓу нас, пак сме заедно =) барем сега за сега. А иначе... да не ви ја кажувам причината што беше..

Acid напиша:
Се тегневте за коси?
Абе остај она шо има коса 54 цм.. ама немав срце да ја тегнам, многу ја сакам =) ептен е слатка. Те сакам срце
:wub:

Колку парови има на форумов? 4-5?:raz:

Petar-MKD напиша:
Абе остај она шо има коса 54 цм.. ама немав срце да ја тегнам, многу ја сакам =) ептен е слатка. Те сакам срце
:wub:
Не зборев за вас, за Да бич и дотичната зборев.
Таман работа вие да сте се тегнеле, мајке му... :wink:

Бев небричен едно 10 дена и денеска пред да излезам решив да се средам и се избричив све освен мустаќот. Така да, после 200 години кога ке кажуваат на вести, ке викаат:

На денешен ден пред 200 години, најпознатиот серко на неговото време, кој постави многу високи стандарди, остави мустаќ кој многу девојки сакаше да ги вкуси а се остана само на желба :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Да се вратам на темата. На денешен ден, се каравме, сол се напраивме со Самара (Бубе)... Ама сепак, машкото попушта нели?

ama neli ne e fer sega da me unistuva so toa so mi brise accounts i saka da mi go izbrise space?

(izvinete znam deka nema vrska so temata)

ok na denesen den petok 13-ti Jason gi utepal akterite vo filmot.

Samara напиша:
ama neli ne e fer sega da me unistuva so toa so mi brise accounts i saka da mi go izbrise space?

(izvinete znam deka nema vrska so temata)

ok na denesen den petok 13-ti Jason gi utepal akterite vo filmot.

Аууу да бе, ПЕТОК 13 c c c... На денешен ден се се случува, само не ми е на мене лош ден.

А ти срц не се сеќирај, ќе си ги добиеш passwordite...

Леле, бре..

На денешен ден.. го ебав зглобот :( 13ти јануари, пред 2 години.. и мојата кошаркарска кариера ја заменив со тастатурата..

На денешен ден во 03:10 часот наутро, поради нервоза со еден клик на мојата девојка и отидоа сите пораки (околу 200+) во инбоксот на јаху меил.

На денешен ден обично се слави стара нова година.:pos::pos:

На денешен ден двајца другари слават роденден и плус стара нова година

Na denesem den si ibav mater se nacukav i neznam kao sum sposoben da pisuem u ova rano doba ... mora da ke da sum sestrana osoba =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom