N-GAGE компатибилност

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
еден од форумов, кој мислам дека не ми се претстави или сум забораил дека ми се претстави си купи за н-гејџ слушалки за 300 денари.
кога ги зема се пофли дека давале многу добар звук ама не ми се пофали дали му се квалитетни т.е. дали уште му траат оти ми се пожали од некои си други слушалки што земал за поефтини пари му рикнале за еден месец.
е сеа такви слушалки неам оти и на мене ми се скапо набави а ако се неквалитетни зошто би ги продавал... глеам типот не ми се пожали/пофали... и сеа незнам шо да праам... а ако саКАш да ти набавам преф 5 април многу тешко...

Член од
5 јули 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Kazi mi odprilika cenata kolku e pa ke prasam drugarov sto ke praime....

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
pa ti kazav, vo prethodniot post.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.735
Поени од реакции
13.499
Necrophilia напиша:
еден од форумов, кој мислам дека не ми се претстави или сум забораил дека ми се претстави си купи за н-гејџ слушалки за 300 денари.
кога ги зема се пофли дека давале многу добар звук ама не ми се пофали дали му се квалитетни т.е. дали уште му траат оти ми се пожали од некои си други слушалки што земал за поефтини пари му рикнале за еден месец.
е сеа такви слушалки неам оти и на мене ми се скапо набави а ако се неквалитетни зошто би ги продавал... глеам типот не ми се пожали/пофали... и сеа незнам шо да праам... а ако саКАш да ти набавам преф 5 април многу тешко...
Slusalkite se zakon. Mnogu sum zadovolen + i dizajnot e super

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Saladin напиша:
Slusalkite se zakon. Mnogu sum zadovolen + i dizajnot e super
ti si toj? :toe:

p.s. Pepo deneska mi stignaa dve boi od istiot vid na slushalki vo bela i crna boja.

Kajgana Shop

На врв Bottom