N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно добра серија е, штета што прекинаа да ја даваат на Сител.

па ја даваа на Нова не сум сигурна дали уште ја дават пошто знам последен пат кога гледав почнаа од ново :)

нон - стоп ги следам, вчера искочи нова епизода сеа едвај чекам да дојдам дома и да ја гледам :vozbud:

Стигнат сум до 5-та сезона мислам некаде 6,7 епизода. Значи навистина ме фасцинира содржинава. Како само се поврзани епизодите една со друга. Во секоја се дешава ншто различно, но влечат и тоа како од претходните. btw ми запре срцево 4 сезона на почетокот кога се откажа Гибс од NCIS, си реков толку од него. Тешко на Тони беше тогаш.:pos2:

Дечки, да не знае некој зошто ја нема никаде за симнување 16 епизода од 7 сезона, а како што прочитав била излезена уште на 24 февруари.?:toe:

Дечки, да не знае некој зошто ја нема никаде за симнување 16 епизода од 7 сезона, а како што прочитав била излезена уште на 24 февруари.?:toe:

greska si vcera ispadna te na March 2, 2010, ocekuvaj sabajle da imas linkovi/torent za siminjanje. Mozno e vo sekoj moment da gi pustat.

Za najtocno otidi na oficijalnata strana i stani fan na fb, sekoja nedela kazuvaat dali ke ima nova ep i sl info.

Еве на што налетав на нетов. Сите имиња со кои Тони го има наречено Мекги досега :

McCheat - McChittyChat - McContrary - McCranky - McDetail - McEgghead - McFlabby - McFlowerPower - McFreaky - McGarnagle - McGecko - McGeek - McGiggles - McGnome - McGoo - McGoogle - McGPS - McGruff - McGullable - McKilljoy - McLawyer - McLovin' - McMuse - McMotherboard - McNerd - McProbious - McRomeo - McScout - McShipmate - McSnapper - McSneaky - McSofty - McTardy - McTim - McZero

Probie - Probalicious - Probie-Wan Kanobie - Daniel McBoone - The Great McOz - Elf Lord

Значи кај му истекнуваат.:pos2::pos2:
И бај д веј, кај можам да гледам кога излегува нова епизода? Никогаш не се редовни, и на онаа страната од CBS (претпоставувам дека е официјална), не најдов никаде.:toe:

Да не знае некој што направија вака со серијава? До сега има излезено 23 епизода, но на сите страниве за симнување последна ја дава 19. Што е проблемот?

Бидна што бидна, ги симнав во пакет сите епизоди од сезонава. Неважно тоа сега, друго сакам да напишам.
Сега ја догледав последната епизода од седма сезона. Не можам да искажам колку сум префасциниран од содржината, осмисленоста и дејствието.
Мислам дека NCIS ги имаат најдобрите финалиња на сезони. Нема да откривам многу од дејствието на епизодава (а воедно и сезонава), од проста причина што не ми се верува некој да има стигнато до крај со гледање. Ако имаше, ќе имаше оставено некој коментар до сега.:)
Еве ќе пишам дека имаше неколку моменти во епизодава што ме оставија без здив, а дефинитивно најмомент беше Тони и Зива спремни за акција до смрт и...:)

Не откривам, се надевам некој ќе гледа и ќе можеме да дискутираме, оваа серија навистина заслужува гледаност и кај нас како што е низ светот.

И за крај само ќе позајмам еден цитат од некој мој "колега" обожавател на серијава :
"Very confusing, which is something I like to see in an episode. Really convoluted - who's deceiving whom? who's being deceived? I agree that Jason Bourne would be scratching his head about this one."

На 21ви Септември почнува 8 сезона. Еве нешто како трејлерче од јутјуб :

овие 3ца се закон посебно зива :) одма ја зимам за жена :nesvest:

Marks Hamons-Leroj Jethro Gibbs
Pauley Perrette-Abby Sciuto
Cote de Pablo-Ziva David

ја имам изгледано целата серија до 8ма сезона...не сум ги гледал последниве 4-5 епизоди

Па конечно бе некој се јави, да не водам монолог овде.:) Гледај ја и 8мава има закон епизоди, а и нешто ново се заплеткува.:)

Луѓе која сезона оди моментално на Сител????
Само шо го убија тој Жабецот аКа Ле Гренуи :)
Дај кажујте ако знае некој да знам која сезона да ја симнувам да си ја изгледам на раат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom