N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Колку што се сеќавам.....нема да се посреќи :) Барем до кај што имам јас гледано (до крај на трета сезона). Ќе инсинуираат дека можеби Probie со Abs се бендисувале или изегувале, ама that's all :)
Дај нека ја дадат 4 сезона овие од Nova ме мрзи да ја спуштам од интернет :):):)

Aby рулз! :)
Сеа чеакм да почне...:)

Ќе направи нешто со таа Зива, некако по ќеф му е, па нека направи,а не само да дроби како празна воденица

Pa drobenjeto ja pravi serijata smesna. Ama mene najsmesno mi e koga Gibs im mava zauski koga ke kiksnat

Sega samo sto gledav repriza na Sitel od ponedelnikot. Nikako da mi se zdosadi da ja gledam serijava ne znam zs?

гледам али на нова тв на сител не сум ја фатила anyway одлична е.

Coca-Cola1981 напиша:
гледам али на нова тв на сител не сум ја фатила anyway одлична е.

Na sitel se nazad pa ako sakas potseti se na nekoi od epizodite

Што дознав. Актерката која ја глуми Кејт (Sasha Alexander) всушност има српско потекло (а и течно зборува српски) и се вика Сузана Дробњаковиќ. Мене цело време на словенска фацата ме маваше :)
http://www.imdb.com/name/nm0018734/bio

Јака серија. Ја гледам ко ке стигнам. Dinozo is yummy a Abs rules

оваа од понеделникот ја имав гледано порано на Нова изгледа беше, интересна епизода, она педерчено Чип сакаше да го намести на Тони, гнаса

Тој Чип е истиот глумец кој го глумеше брат му на Бад Робертс од JAG. Пошто нели NCIS се разви и оддели од JAG, очекував овде истиот лик да го глуми (добар момак :)) ама се заебав :) Инаку тој глумецот му е син на креаторот, продуцент и режисер на JAG и NCIS, Доналд Белисарио. Непотизам бе! :pos2:

I denesnata epizoda bese dobra, ama Gibs e zakon, se sekavase na momentite od Pariz so direktorkata, puknav od smeenje, ama i taa se pali po nego, pa neka go osvezi malku, kutar covek, samo raboti

шо се случи понеделникот, не гледав, спиев, интересна беше, да ј гледам репризта сабота или не?

Aleee напиша:
шо се случи понеделникот, не гледав, спиев, интересна беше, да ј гледам репризта сабота или не?

Абе за кој понеделник пишуваш

Толку од серијата за летово после тоа продолжува со полна пареа па ај до тогаш ќе се изначекаме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom