Музиката во игрите

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар саундтрак од некоја игра...

На оваа тема ќе можете да го оставите саундтракот,кој што многу ви се допаднал од некоја игра...
Мене најмногу ми се допаѓа саундтракот на играта(стратегија)Age of Mythology,не само што ми е една од најомилените игри,туку едно ставно саундтракот и дава голем плус на играта..
Еве неколку видеа:

Според мене, убедливо една од најдобрите ако не и најдобра игра е Homeworld. Спојот на приказната, начинот на игра, жанрот и музиката е нешто невидено и неповторено до сега. Кога почнува првата мисија, не може а да не се наежам...

Воведот:

Првата мисија:

Некои од битките:

Не забележувам саундтрак на играта бидејки не ми е важен освен некој ептен ако не ме погоди :) Имав порано но сега сум заборавил :jaj:

Незнам колку членови ја имаат играено стратегијата Ејџ оф митолоџи има прекрасна музика.........
играта ја играв некогаш и до 7..8 часа дневно........музиката е премногу кулирачка:helou:

Најдобар саундтрак дефинитивно има Fallout 3. После оваа идат GTA San Andreas и Vice City, со легендарните песни..И од новиве игри...NBA 2K10 има одличен саундтрак..

Дечки, извинете, ама без конкуренција најдобар soundtrack, што одговара на приказната и целокупно на играта, е soundtrack на The Elder Scrolls 4: Oblivion.

Проверете ги и другите песни од играва.

Незнам колку членови ја имаат играено стратегијата Ејџ оф митолоџи има прекрасна музика.........
играта ја играв некогаш и до 7..8 часа дневно........музиката е премногу кулирачка:helou:
That's what i'm talking about:helou:

World of Warcraft
The Elder Scrolls IV Oblivion
Vampire The Masquerade Bloodlines

:pipi:

Прво да прашам, па после ќе одговорам.
Дали треба да се ставаат само саундтреци посебно креирани за играта? Затоа што има игри кој што користат разни песни од повеѓе артисти кој што се вклопуваат во концептот на играта.

Прво да прашам, па после ќе одговорам.
Дали треба да се ставаат само саундтреци посебно креирани за играта? Затоа што има игри кој што користат разни песни од повеѓе артисти кој што се вклопуваат во концептот на играта.

Можеш да ставиш игра каде што саундтракот е креиран посебно за играта,или пак на пример можеш да ставиш игра каде што има песни од разни артисти како на пример кај гта кога ќе го пуштиш тоа радиото па да слушаш:kez:

Посебна е она коа играш со Еѓипќаните:helou:

.....најдобра....

Погледни ги клиповите што ги имам ставено на првиот пост:vozbud:

Во неколку теми имам кажано дека Акира Јамаока ми е еден од омилените музичари, тоест човекот што ја креира музиката за Silent Hill серијалот.
Музиката во таа игра е апсолутно совршенство, подобра вклопување немам видено.

Исто така морам да ја нагласам need for speed hot pursuit 2, после што решив да ја симнам цела дискографија на Bush (што ми го промени животот)
Еве ја нивната песна што беше на саундтрекот

И за на крај цел серијал тони хок про секјтер, поради одличната комбинација на метал панк и рап...апсолутно генијално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom