- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 21
Ти дава повеќе желба те ѕивка,повеке мотив//Брзина повеке итнслушам и тоа местам на листата транс и плескам....многу подобро ми оди си таа музика

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти дава повеќе желба те ѕивка,повеке мотив//Брзина повеке итнслушам и тоа местам на листата транс и плескам....многу подобро ми оди си таа музика
е ми дава...таа музика едноставно ми дава мотиви за се па и за сексТи дава повеќе желба те ѕивка,повеке мотив//Брзина повеке итн![]()
Каква музика за време на бизнисот со партнеркатае ми дава...таа музика едноставно ми дава мотиви за се па и за секс
За време на секс би ја слушал Sign of the Cross од Iron Maiden едноставно кога почнува песната вака од мирно па збеснува, Е тука у средината има едни тапани и кога ќе дојде тоа време ќе и ја скинам пичката цела ќе и крвави !
А ја перцепирате ли воопшто музиката за време на секс? :raz:
pa muzikata i ne e za da ja slusame i da si peeme dodeka se seksame tuku za da naprai podobar ambient...toa e samo zacin :smir:
слушам и тоа местам на листата транс и плескам....многу подобро ми оди си таа музика
баце тоа е мој стил на музика...секогаш тоа слушам....па и додека сексам :helou:Бегај бе. Замисли да те фати ритмот и да почнеш така да се движиш. Има да и ја скршиш кичмата. Подобро пушти си нешто релаксирачки, да омекне воздухот околу вас.
баце тоа е мој стил на музика...секогаш тоа слушам....па и додека сексам :helou: