Музика за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Еве некои од моите поомилени албуми, претежно сите се со име и наслов на омотот така да не би имале премногу проблеми да ги најдете:

hTqxlxu.jpg

VfNe125.jpg

WnPCxuE.jpg

VbGCPmm.jpg

ju5myWl.jpg

U1ZcWo3.jpg

6AQNdL9.jpg

w1OCCKs.jpg

mhVOYGv.jpg

TaKtkeB.jpg

L4cjsUM.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ&hd=1

Со бившата си имавме наш посебен фолдер со песни во лап-топот кој што беше именуван " Special " . Таму имавме песни кои што ни беа погодни за слушање за време на сексот. Не ми текнува на сите ама сега ќе ви кажам неколку:

Бон Џови - Always и Bed of Roses
Кингс оф Лион - Sex on fire
Дарен Хејс - Insatiable
Марвин Гаје - Sexual Healing
Мишел Болтон - Can i Touch You There

И како number one ја издвојувам Careless Whisper од Џорџ Мајкл, песна во која што саксофонот истантно ја буди страста и ја зголемува сексуалната желба. :)

Се надевам дека некоја од овие песни ќе биде добредојдена во вашиот сексуален живот :P

Последно уредено:
Од Massive Attack цел албум Mezzanine и тоа е цела една вечер мината во моменти што се памтат.

Генерално трип-хоп, макар да, понекогаш и некој побрзи работи знаат да израдуваат.

Вообичаено сум многу внимателна при споделување музика, не сакам бившите да се е*ат на моја музика откако ќе раскинеме :D Лични фаворити ми се погоре споменатиот Mezzanine од Massive Attack и овој подолу, секоја песна е секс.

Последно уредено:
Не слушам секогаш, ама кога слушам, сакам ова - Erotic Lounge Vol 1 - 10. Компилација од многу песни. Некои цедиња се за споро, некои за брзо темпо :D
Еве ја првата песна од првото цеде :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom