Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
ne e nisto strasno bitno da si zadovolen deka si izigral dobro na sekomu mu se slucuva da izgubi od nekoj koj e za nijansi podobar vo toj moment drugpat pogolema srekja

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Утре секој меч привлекува големо внимание, мислам дека речиси секој е атрактивен и добар за гледање
Бердих - Монфилс
Долгополов - Цонга
Чилич - Дел Потро
Вердаско - Надал
Алмагро - Ферер
Симон - Типсаревиќ
Федерер - Гаске
Ѓоковиќ - Вавринка

Болдираните мислам дека ќе продолжат во 1/4 финале. Ништо чудно Вавринка да го изненади Новак, за другите мислам дека колку - толку се знај победникот, но ќе решаваат нијанси.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Znaci ne znam dali jas sum tradicionalist ali site ovie gazdi na pamet samo pari I'm se treba da se upucaat pod itno! Nadal e vo pravo,da stavis ti turnir koj treba da e podgotovka za ona glavnoto roland garros,plus da stavis neprirodna plava zemja? Mislam daj covece,odvraten mi e turnirov,ako saka toj tiriak plava Zemja neka go premestat turnirot esensko vreme.plus prebrza podloga e ovaa n sto e ova bre 21 as udira raonic a na zemja se igra alo? Kaj preku cela godina go tupat so toa betonskite podlogi odvaj cekas da dojde prolet da gledas tenis na zemja da pogleas dolgi poeni I mentalna stabilnost na igrac a vidi sto se desava,ne znam kaj odi tenisov vaka ama ne mi se dopagja!

С

сашенко

Гостин
Надал се жали а растура на подлогава :eek:
ова е најдобриот тенис од него годинава...мечов

L

Löwe

Гостин
Све да им ебам на овие од турниров. Како бе 2 дена со ред го погајѓаат Рафа во ист термин од 15часот да игра бе. Да не може човек да го гледа...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Може на Вердаско ќе му се види тврда подлогова од бојава и ќе има добар меч.

L

Löwe

Гостин
Добар меч можеби, али победа тешко.. 13-0 е H2H Рафа вс Вердаско :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Добро што е со Цонга? Пуштам прееска 4-1 води против Долгополов, пуштам сега, Долгополов го земал сетот. Не знае човек кој е понестабилен од нив двајца.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Све да им ебам на овие од турниров. Како бе 2 дена со ред го погајѓаат Рафа во ист термин од 15часот да игра бе. Да не може човек да го гледа...
Е ко си го гледаше на Монте Карло јас бев на школо, сега учи ти. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.878
Даваат ли на некоја друга телевизија освен Спортклуб? Човек да неможе да гледа тенис...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Даваат ли на некоја друга телевизија освен Спортклуб? Човек да неможе да гледа тенис...
B92 ако ја фаќаш, Телма од утре ќе започни со преноси..
И Спорт Клуб.
Тие се телевизиите кои пренесуваат мастерс турнири, а ги има и на кабловските.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.878
B92 ако ја фаќаш, Телма од утре ќе започни со преноси..
И Спорт Клуб.
Тие се телевизиите кои пренесуваат мастерс турнири, а ги има и на кабловските.
Ја имав оваа Б92 ама Алсат ми пуштија на нејзино место... :facepalm: Ај ќе почекаме до утре... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Они се врло озбилна телевизија, не се замараат со почетните кола, што ќе гледаш некој како Вердаско или Чилич, треторазредни тенисери.. се сконцентрираат на Надал, Новак, Федерер, гледаност да привлечат.
А во прајм тајм им е „Девици Благороднички“

Извинете за офф топик:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom